“Çocuk Evlerinden Golfe, Golften Olimpiyatlara" projesi devam ediyor 

“Çocuk Evlerinden Golfe, Golften Olimpiyatlara" projesi devam ediyor 
"Çocuk evlerinden golfe, golften olimpiyatlara" sosyal sorumluluk projesi Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Kulübü’nde yapılan çalışmalarla devam ediyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye Golf Federasyonu ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Kulübü iş birliğinde başlatılan "Çocuk evlerinden golfe, golften olimpiyatlara" projesinde 8-12 yaş çocuklar, golf eğitmenleri eşliğinde çalışmalarını sürdürüyor. Ocak ayında golfle tanışan 70 çocuk, Türkiye Golf Federasyonu tarafından hazırlanan golf kıyafetleriyle haftada iki gün, 20’şer kişilik gruplar halinde antrenmanlara katılıyor.

 

20180221aw312954_02.jpg

20180221aw312954_03.jpg

Haziran ayında sona erecek projede çocuklar, golf etiket kuralları, golf malzemesi ve ekipmanlarının tanınması, temel duruş ve tutuş becerileri, kısa ve uzun oyun becerilerinin tanınması, yarışma ve müsabaka formatının tanınması gibi golfün temelini oluşturan bilgileri öğrenecekler. Bu proje kapsamında eğitime katılanlar, altı ay sürecek program sonunda performans değerlendirmesine tabii tutulacak. Bu değerlendirmeler sonunda başarılı olan çocuklar altyapıya girmeye hak kazanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir