ÇİMDER' de 'Zengin' dönemi başladı

ÇİMDER de Zengin dönemi başladı
ÇİMDER' de 'Zengin' dönemi başladı

Çarşamba İmam Hatip Lisesi Mezunları ve mensupları derneği (ÇİMDER) yeni yönetimi ile çalışmalarına başladı. Yeni Başkan Avukat Yunus Emre Zengin, "İmam Hatip Liseleri Türkiye’de ve hatta yurt dışında mezunları olan çok büyük bir camiadır. Çarşamba İmam Hatip Lisesi, Çarşamba Anadolu İmam Hatip Lisesi 3.000 den fazla mezunu olan bir okuldur" dedi.

Yapılan seçimle yeni göreve başlayan Başkan Zengin, Çarşamba İmam Hatip Lisesine gönül veren bir grup insanla Çarşamba İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Koruma Derneği adı ile başlayan Dernek Çalışmaları Salim İleri Başkanlığında, İsmail Gökgöz, Halit Cebir, Fikri Özcan ve Mustafa Özdemir’in yönetim kurulu üyeliği ile güzel hizmetlerde bulunmuşlardır diyerek şöyle devam etti.

 

ÇİMDER Başkanı Avukat Yunus Emre Zengin, "2000 yılında yapılan genel kurul ile Av. Muharrem  Gündoğdu Başkanlığında, esnaf İsmail Gökgöz,  Mali Müşavir Mehmet Köse, Esnaf Erdoğan Şen, Eczacı Yaşar Pala'dan oluşan Yönetim Kurulu üyeliği ile sembol haline gelen ilk pilav gününü başlatmışlar ve son genel kurula kadar güzel ve faydalı hizmetlerde bulunmuşlardır. 2014 tarihinde gerçekleştirilen Genel Kurul ile Çarşamba İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği yeni bir kadro ve yeni yönetim kurulu oluşturmuş ve çalışmalarını başarılı şekilde yürütmüştür" diyerek eski yöneticilere emekleri nedeni ile teşekkür etti. 

 

Yapılan kongre de oluşan yeni yönetim kurulu üyelerinin ise, Başkan Avukat Yunus Emre Zengin, Başkan Yardımcısı Sezai Dikmen, Selami Arslan, Cemal Akbulut, İsmail Rahman Köse, Üye Abdullah Fidan, Hakan Özcan, Ziya Ekici, Nuri Özkan, İdris Çakır, Denetim Kurulu Asil Üyeleri; Mustafa Özdemir, Hayati Akküz, Hasan Demir, Denetim Kurulu Yedek Üyeleri, Erdoğan Şen, Ali Fuat Aydın, Asaf Özbek' ten oluştu.

 

ÇİMDER Başkanı Avukat Yunus Emre Zengin, "Çarşamba İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği olarak öncelikli hedefimiz Çarşambanın gelecek nesline sahip çıkmak ve eskimeyen dostlar ile yeni öğrencilerimizi buluşturmaktır. Biz kendi neslimize sahip çıkarsak Çarşamba Kalkınır, Türkiye Kalkınır. Biz samimiyetle sımsıkı birbirimize sahip çıkar ve kenetlenirsek Dünya üzerinde Türkiye Devleti olarak sağlam ve emin adımlar atılır. İmam Hatip Lisesi Mezunları olarak biz çok büyük ve çok güçlü bir aileyiz" ifadelerini kullandı.

HABER- FOTO: Sezer ÇOBAN- Sema Nur KOÇAKER- Nuri ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber