Çiftçiler Tarım Fuarını gezdi

Çiftçiler Tarım Fuarını gezdi
Bu yıl Antalya’da 17. Si düzenlen Growtech Eurasıa Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarına Çarşamba Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından düzenlen organizasyonla 60 kişilik çiftçi gurubu ile ziyaret gerçekleştirildi

Birçok dünya ülkesinin katıldığı fuara, Çarşamba Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’nün Teknik ekibi ve Çarşamba ilçesine bağlı mahallelerin çiftçileri katıldı. Antalya Expocenter’da ulusal ve uluslararası düzeyde bölgenin en büyük fuar organizasyonuna katılan çiftçiler, teknolojik gelişimleri yakından görebilme fırsatı buldu. İlaç, tohum, gübre, sera, tarım alet ve makinelerinin sergilendiği stantlar gezen çiftçiler, birçok firmadan bilgi alarak görüşmelerde bulundular.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Çarşamba İlçe Müdürlüğü'nce götürülen 60 çiftçi, fuar alanında Çarşamba İlçesi’nde gerçekleştirilebilecek projelerin istişarelerini de yaptılar.

Konu hakkında açıklan yapan İlçe Müdürü Osman Akman, “Geleneksel hale gelmiş olan fuar ziyaretlerimizde hedefimiz çiftçilerimizin gelişen ve yenilenen tarım teknolojilerini yakından görmeleri ve üretim maliyetlerini asgariye indirecek materyalleri temin etmeleri ve bununla birlikte üretimlerinde yüksek verim ve kaliteyi yakalayarak karlı bir üretim yapmalarıdır”  dedi.

HABER: Nuri ŞEKER

ciftciler-tarim-fuarini-gezdi1.jpg

 

ciftciler-tarim-fuarini-gezdi2.jpg

 

ciftciler-tarim-fuarini-gezdi4.jpg

 

ciftciler-tarim-fuarini-gezdi5.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber