CHP’nin adayı Yürükcü oldu

CHP’nin adayı Yürükcü oldu
31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde CHP Çarşamba Belediye Başkan Adayı mevcut İlçe Başkanı İlhan Yürükcü oldu

31 Mart 2024 yerel seçimleri çalışmaları kapsamında aday belirleme çalışmalarının hızla devam ettiği CHP’de Çarşamba Belediye Başkan Adayı İlhan Yürükcü oldu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel Başkanlığında yapılan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) toplantılarında Samsun Çarşamba Belediye Başkan Adayı olarak İlhan Yürükçü açıklandı. Parti Meclisi (PM) kararıyla Çarşamba Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan İlhan Yürükcü, CHP İlçe Başkanlığı binasında partililer ile bir araya gelerek açıklamalar da bulundu. Parti binasında yapılan basın açıklamasında 26. Dönem CHP Samsun Milletvekili ve eski Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin ve İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Sefa Aşar ile birlikte partililer yer aldı.

‘Kenetlenerek Kazanacağız’

CHP Çarşamba Belediye Başkan Adayı İlhan Yürükcü, Çarşamba da toplumun bütün kesimlerine hitap ederek, ziyaret etme imkânı bulduğunu ifade ederek şunları söyledi; “Genel Merkezimizin teveccühü ile Çarşamba Belediye Başkanlığına aday gösterildim. Başta Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere bizlere güvenerek bu göreve layık gören herkese teşekkürü borç bilirim. Seçim çalışmaları kapsamında Çarşamba da çok fazla haneyi ziyaret ettik. Çok insanın gönlüne dokunduk. Artık bu enerji ve birikimimizi kendi memleketimize hizmet etmek için kullanacağız. Çarşamba’nın sorunlarının neler olduğunu biliyoruz. Bu sorunları nasıl çözeceğimizi de biliyoruz. Proje ve yapacağımız çalışmaları Çarşamba Halkına çok iyi şekilde anlatacağız. Çalmadık kapı bırakmayacağız. Seçim süreci boyunca gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. İnanıyorum ki, hep birlikte kenetlenerek ve çok çalışarak seçimi kazanacağız”

Yapılan basın açıklamasının ardından 26. Dönem CHP Samsun Milletvekili ve eski Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin ve İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Sefa Aşar ile partililer Çarşamba Belediye Başkan Adayı İlhan Yürükcü’yü tebrik ederek, başarılar dilediler.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber