CHP'li Başkan Bilal, "Cennetin yolu yok"

CHPli Başkan Bilal, Cennetin yolu yok
Ayvacık CHP İlçe Başkanı Halil İbrahim Bilal, turizm yönü ile son dönemlerde ilçemiz "Saklı Cennet" adıyla duyurulmaya çalışılıyor. Bu beyhude çırpınıştır. Çünkü "Cennetin yolu yok" dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ayvacık İlçe Başkanı Halil İbrahim Bilal, Ayvacık İlçesinin son dönemlerde hızlı değişime uğradığı yönünde algılar olması ilçe halkı olarak herkesi memnun etmektedir. Ayvacık Çarşamba'nın eski en büyük köylerinden birisi iken 1988-89 yıllarında Çarşamba'dan ayrılarak İlçe olmuş ama makus talihsizliğini bir türlü yıkamamıştır diyerek açıklamasını şöyle sürdürdü.

CHP Ayvacık İlçe Başkanı Halil İbrahim Bilal, "Ayvacık'ımız ilçe olduğu günden bu yana yatırımları ile gündeme gelmiş ancak, gündeme gelen yatırımları son bir kaç yıla kadar görmek çoğumuza nasip olmamıştır. İlçe olduğu günden bu yana Eynel köprüsü adeta romanlara konu olmuş, gelen tüm başbakanlar ve hükümetlerin ilk sırada gündemine getirilmiş ama bir türlü gerçekleşmemişti."

"Son dönemde Ayvacık halkımızın da kenetlenmesi ile hedefe ulaşılmıştır. Ve bu yatırıma paralel olarak ilçemizde doğa, dağ, su sporları gibi alanlarda turizm sektörü canlandırılmaya çalışılmaktadır. Turizm Sektörünün canlanması adına İlçe girişine Otel yapılmış, baraj gölümüzde küçük gemilerle geziler başlatılmış, son yıllarda ilçede imar yönünden hatırı sayılır hizmetler yapılmıştır. Bunları inkar etmek imkansızlık ve vicdansızlık olacaktır."

Başkan Bilal, "Ancak Hükümetin göremediği, Ayvacıklıların bir türlü göremediği gerçek Saklı Cennetin yolu yok. İnsanların cennete gidebilmesi için yol gerekmiyor mu?Yol hani medeniyetti. Yol yapmakla övünen koca AKP belediye ve hükümeti Eynel köprüsü ile birlikte bazı yatırımlar yapmış ancak gözü koca ilçenin ana giriş yolunu görememiştir.Bu nedenle de turistler cennetin giriş kapısını bulamamaktadır. Saklı Cennet Ayvacık'ın karayolu yani ilçe yolu acil yapılmalıdır"

CHP olarak ilk seçimde iktidara geldiğimiz de söz veriyoruz ilk önce medeniyetin yolu cennetimize uğrayacak. Çarşamba- Ayvacık yolu mutlaka yapılacaktır. Ancak CHP olarak memleketimize olan sevgimizi de göz önüne alıp seçime kadar beklemektense, AKP'lilere çağrım şu dur. Her seçim dönemlerinde Ayvacık'ın karayolunu yapıyoruz, ihale aşamasına gelindi, yatırım listesine aldırdık, muhabbetini yeter artık bir kenara bırakın da Ayvacık - Çarşamba Karayolunu yapın."

Ayvacık İlçesinin geleceğini turizm alanında görüyorsanız ve Turizm alanında eğer fark yaratmak isteniyorsa ve en önemlisi 'Saklı Cennet Ayvacık'ı dünyaya tanıtmak istiyorsanız adı gibi yıllardır Saklı bırakılan Ayvacık'ın yani Saklı Cennetin yolunu yapın. İnsanlar köstebek yuvası dar yollarda turizm cennetini de , Ayvacık'ı da görmeye hiç niyetlenmiyor haberiniz var mı?" diyerek açıklamasını sona erdirdi.

HABER-FOTO: Kenan GÜN- Ayhan GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir