CHP’DE YEREL SEÇİM STARTI VERİLDİ

CHP’DE YEREL SEÇİM STARTI VERİLDİ
KARABULUT, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Yaklaşmakta olan 2019 Yerel seçimleri öncesinde, siyasi partilerde startlar verildi. Çarşamba Belediye Başkanlığına kimlerin aday adayı olacağı gündemde konuşulurken, Cumhuriyet Halk Partisi Çarşamba İlçe Başkanlığı’nda Mimar Altan Karabulut, yaptığı basın açıklaması ile Çarşamba Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çarşamba İlçe Başkanlığı’nda basın açıklamasında bulunan Çarşambalı Mimar Altan Karabulut, 2019’da yapılacak olan Yerel Seçimlerde Çarşamba Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu açıkladı. Parti binasında İlçe Başkanı İlhan Yürükçü ve partililerin geniş katılımıyla düzenlenen toplantıda ilk olarak konuşan CHP Çarşamba İlçe Başkanı İlhan Yürükçü, Belediye Başkanı aday adayı olduğunu açıklayan Karabulut’u tebrik ederek, aday adayı olan herkese partinin kapısının açık olduğunu, İlçe Başkanlığı olarak desteklerini esirgemeyeceklerini dile getirdi. Başkan Yürükçü’nün kısa konuşması sonrasında Aday adayı Altan Karabulut söz aldı.

Konuşmasına kendisinden bahsederek başlayan Mimar Altan Karabulut, Çarşamba belediye Başkanlığı’na aday adayı olma nedenini açıkladı.  Karabulut’un parti binasında yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Çarşamba'da doğmuş, büyümüş ve ekmeğini yemiş, Çarşamba insanının sıkıntısını, mutluluğunu, kültürel yapısını sindirmiş bir insan olarak kendimi doğduğum, büyüdüğüm şehrime borçlu hissederek 2019 Yerel Seçimlerinde Çarşamba Belediye Başkanlığına aday adayı olmayı gerekli gördüm. Benim İçin Çarşamba Ne İfade Ediyor? Benim için Çarşamba çocukluğum, gençliğim, yuvam; dostluk, arkadaşlık, güzel anılarım demektir. Çarşamba'da geçmiş yıllara nazaran, sosyal-kültürel yaşamın her geçen gün geriye gittiğini üzülerek gözlemliyorum. Bu anlamda memleketime hak ettiği düzeyde yaşayabilecekleri daha gelişmiş bir Çarşamba için hizmet etmek istiyorum. Çarşamba insanı her şeyin en iyisine layıktır. Planlayan, planladığını uygulayan, Çarşamba'da yaşam standardını yükseltecek, insan merkezli projelerle iş ve aş sağlayan projeleri hayata geçireceğiz. İnsanların mutluluğu için, gelecek nesillere güzel bir Çarşamba bırakmak için çok çalışacağız. Güler yüzlü olacağız, halkın içinde olacağız. Kimseye üstten bakmayacağız. Partili-partisiz ayırmayacağız. Birlikte başaracağız.”

Mimar Karabulut konuşmasının devamında da, “Bir hayalim var; Cemil Şensoy'un hayali gibi. CHP'nin efsane Belediye Başkanlarından Cemil Şensoy bir gazeteye verdiği röportajda şunları söylemişti:" Çarşamba'yı merkezi ile, köyü ile ikiye ayıran Yeşilırmak, Sen Nehri'nden büyüktür. Küçük Sen Nehri'ni Parislilerin ne hale getirdiğini, Parislilere ve Paris Belediyesi'ne neler sağladığını görmek, incelemek ve Paris'in güzelliğini kaç kat artırdığını öğrenmek lazımdır. Bunu yapanlar bizden akıllı insanlar değillerdir. Sadece bakış, görüş, düşünüş farkımız var. Çarşamba'yı benden eksik sevmediklerine inandığım hemşehrilerimin belediye seçimlerini parti meselesi yapmayarak sadece Çarşamba'ya en iyi hizmet edecek aday seçmekte çoğunlukla birleşebildikleri devir geldiği zaman Çarşamba dünyanın güzel şehirlerinden biri olacaktır. Beni Çarşamba Belediye Başkanlığı’na layık gören, başta CHP Çarşamba İlçe Başkanlığı’na ve tüm Cumhuriyet Halk Partililere teşekkür ediyorum. Cumuhriyetin kurucusu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ışığında tüm Çarşamba’yı aydınlatacağımıza söz veriyorum. Sizlerin önünde saygıyla eğilirken, bu yolda gösterdiğiniz ve göstereceğiniz duyarlılık için hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çarşamba Belediye Başkan Aday Adayı olduğumu bir kez daha beyan ediyor ve desteğinizi bekliyorum.” İfadelerine yer verdi.

Belediye Başkan Aday Adayı Altan Karabulut yaptığı konuşmasının ardından, partililerin tebriklerini kabul etti.


HABER: Nuri ŞEKER – Ayhan GONCA
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber