CHP’de Ön Seçim Gerçekleştirildi

CHP’de Ön Seçim Gerçekleştirildi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin parti üyeleri sandık başına giderek 7 Haziran’da gerçekleştirilecek Milletvekili Aday Adaylarını seçmek için oy kullandı

Çarşamba Atatürk İlkokulu’nda sandığın başına erken saatlerde giden CHP üyeleri, en az 5, en fazla 9 aday adayını seçerek oy kullandı. Çarşamba genelinde CHP’den 941 parti üyesinin oy kullandığı ön seçime ilişkin açıklamalarda bulunan Süleyman Bilici, “7 Haziran’da  yapılacak olan Milletvekilliği seçimleri için Genel Merkezi’mizin almış olduğu karar doğrultusunda Samsun genelinde ön seçim yapılmaktadır. Sağduyulu 941 tane üyemiz, 4 sandıkta oylarını kullanıyor. Seçimde herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır. Seçim yoğun katılımla devam etmektedir. İnşallah 30 Mart’ta çıkacak listemize tüm adaylarımızla, saygı ve birlik çerçevesinde partiye sahip çıkacaklarına inanıyorum. Seçim çalışmalarına bir an önce hız kazandırmamız gerektiğine inanıyorum. Bizim amacımız, CHP’yi iktidara taşımaktır. Bunun için de gecemizi gündüzümüze kattık. 8 Haziran sabahı partimizi iktidarda görmeyi istiyoruz. Seçime katılan tüm üyelerimize, aday adaylarına teşekkürlerimi sunuyorum.” İfadelerini kullandı.


Sabah saatlerinde başlayan oy kullanma işlemi akşam 17.00’da son bulurken, sandık başında açıklanan oylara göre Cumhuriyet Halk Partisi’nde adayların belirleneceği öğrenildi.
 

CHP'de bugün gerçekleştirilen Ön Seçimde sandıklar açıldı.Atatürk İlkokulu'nda kurulan 4 sandıkta çıkan oylama şu şekilde oluştu: 

Hayati Tekin 374,
Suat Hayri Erdönmez 325,
Neslihan Hancıoğlu 315,
Mehmet Atalay 312,
Kemal Zeybek 285,
Dürdane Kılıç 268,
Adem Orman 253,
Şaban Sevinç 248, 
Müşfik Veysel Erdoğan 236,
Necile Çokay 194,
Şevki Yılmaz 180.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber