CHP’de Erken Seçim’in aday adayları!

CHP’de Erken Seçim’in aday adayları!
CHP Samsun'da 1 Kasım erken seçimlerinde Milletvekili aday adayı olmak için Samsun'da 3 isim kamu görevinden istifa etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun İl Başkanı Dinçer Soylu,  1 Kasım'da yapılacak erken seçimler öncesinde CHP'den Milletvekili aday adayı olmak için 3 ismin kamudaki görevlerinden istifa ederek aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu söyledi.

Soylu, Bu üç isimden Necile Güzgüz Çokay'ın kamu hastanesinden, Müşfik Veysel Erdoğan'ın DSİ 7. Bölge Müdürlüğü'nden, Cem Yılmaz'ın da Milli Eğitimdeki öğretmenlik görevinden istifa ettiğini belirterek, "3 arkadaşımız 1 Kasım'da yapılacak olan erken seçimde CHP'den milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu. Kamu görevlileri dışında 7 Haziran Genel Seçimlerinde aday adayı olmayan bir kaç kişinin daha aday adaylığı için başvuruda bulunacağını tahmin ediyoruz" diye konuştu.

Kamudaki görevlerinden istifa eden Müşfik Veysel Erdoğan daha önceki ön seçimde 4'ncü sıra, Necile Çokay ise 6. sırada yer alırken kamu görevlisi olan bir başka CHP adayı Atıf Tomrukçu'nun istifa eden kamu görevlileri arasında adının olmaması merak konusu oldu.

Kaynak: Ajanslar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir