CHP’DE BAŞKAN YENİDEN BİLİCİ!

CHP’DE BAŞKAN YENİDEN BİLİCİ!
Cumhuriyet Halk Partisi Çarşamba İlçe Başkanlığı’nda 29 Kasım günü yapılan İlçe Başkanlığı seçiminde yarışan iki adaydan mevcut başkan Bilici yeniden başkanlığa seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi Çarşamba İlçe Başkanlığı seçimleri için hafta sonunda İstasyon Düğün Salonu’nda bir araya gelen partililer iki adayın yarıştığı seçimde mevcut başkan Süleyman Bilici ile devam kararı aldı.Öğle saatlerine yakın başlayan oy kullanma işlemleri öncesinde konuşan adaylar partilerini daha ileri seviyede başarıyı sağlatmak adına aday olduklarını anlattılar.

chp_secim1.jpg

İstasyon Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye CHP İl Başkanı Dinçer Soylu, İl Teşkilatı yöneticileri ve parti yöneticileri de katıldı.

Hoşgörü içerisinde geçen seçim atmosferinde akşam 17.00 itibariyle açılan sandıklardan yeniden aday olan CHP İlçe Başkanı Süleyman Bilici 194 oyun 105’ini aldı. 248 üyeden 194’ünün oy kullandığı seçimde 105 oy Süleyman Bilici alırken, 89 oyu da diğer aday Osman Şener aldı.
 

chp_secim2.jpg

Oy sayma işleminin tamamlanmasıyla birlikte yeniden Başkan seçilen Süleyman Bilici yaptığı teşekkür konuşmasında, demokrasi içerisinde geçen seçimlerden ve kendisine oy veren vermeyen herkese şükranlarını sunduğunu ifade etti. Başkan Bilici, “Bugün burada Cumhuriyet Halk Partisi kaybetmemiştir. Bugün Cumhuriyet Halk Partisi kazanmıştır. Hepinize teşekkür ediyorum. Benimle birlikte bu seçim aday olan Osman Şener hocamızla birlikte burada birlik beraberlik mesajı vermek istiyorum.” İfadelerini kullandı.
 

chp_secim3.jpg

Konuşmanın ardından Başkan Bilici, Osman Şener ve yönetim kurulunun  da bulunduğu karede birlikte poz verdiler. Daha sonra başkan seçilen Bilici tebrikleri kabul etti.

chp_secim4.jpg

chp_secim5.jpg
HABER MERKEZİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber