CHP'de Aday adayı patlaması!

CHPde Aday adayı patlaması!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çarşamba İlçe Başkanı Süleyman Bilici, 7 Haziranda yapılacak seçimler öncesi önemli değerlendirmelerde bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çarşamba İlçe Başkanı Süleyman Bilici, gazetemize konuştu. Başkan Bilici, aday adayları ile ciddi bir çalışma ortamına girdiklerini belirterek,Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşımak için canı gönülden çalıştıklarını ifade etti.

Başkan Bilici yaptığı açıklamada, “7 Haziran’da yapılacak seçimlerin ülkemizin geleceği için çok önemli olduğunu bilmekteyiz. Bu amaçla Samsun’da Ön Seçim olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu bizlerde biliyoruz. Şu ana kadar 20’ye yakın milletvekili aday adayımız çıktı. Çalışmalarını yapmaya başladılar. Hepsi birbirinden değerli isimler. Partimizi iktidara taşımak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını canı gönülden inanıyorum” dedi.

AK Parti iktidarının 12 yıldan bu yana halkı birbiriyle karşı karşıya getirdiğini söyleyerek, “12 yıldır iktidarda bulunan AKP iktidarı, halkımızı %50 oy verdi, %50 oy vermedi diyerek karşı karşıya getirmiştir. Mutlaka 7 Haziranda ki Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında halkımızın rahat edeceği, özgürce düşüncelerini söyleyeceği bir seçim alacağını biz biliyoruz. Bu amaçla Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı olarak arkadaşlarımızla, delegelerimizle, eski başkanlarımızla, yönetici arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde partiyi iktidara taşımak için elimizden gelenin en iyisini yapmak için tüm imkânlarımızı kullanmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullanarak şöyle devam etti.

Cumhuriyet Halk Partisinin önemli çalışmalar yaptığını, halkın huzuru için çalıştıklarını belirten Başkan Bilici, “Partimiz 2011 seçimlerinde halkımızın tüm kesimlerine hitap eden projelerle oy istedik. Ya bunları biz anlatamadık. Ya da halkımız bunları tam olarak anlayamadı. Yapmış olduğumuz çalışmalar Genel Merkezi’miz tarafından uzman bir ekiple en üst düzey şekilde gerçekleştirilmektedir. Cumhuriyet Halk Partisi 2011 seçimlerinde ne söylemişti? Taşeronda çalışan İşçi arkadaşlarımıza kadro sözü vermişti. Esnafımızın üzerinde ki borç yükünü kaldıracağını söylemişti. Emeklilere intibak yasasından yararlanmaları için söz vermişti. Bunun yanında çiftçi kardeşlerimize 1 TL’ye belirli bir miktara kadar mazot sözü verilmişti. Aslında bu projeler çok önemli projeler ve programlar. 2015 Genel Seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi’nin halkımıza söyleyeceği çok şeyin olduğunu düşünüyoruz” sözleri ile açıklamasını şöyle tamamladı.  

CHP iktidarının kurtuluş adresinin olduğunu belirten Bilici, “AKP İktidarından kurtulmanın tek yolu da partimizin iktidar olmasıdır. Değerli halkımıza söylemek istediğim; 7 Haziran’da yapılacak seçim tünele girmeden önceki son seçimin olacağını herkesin bilmesini istiyorum. Bu durumunda kurtuluş adresi CHP’dir. Bilindiği gibi ülkemizde sivil toplum örgütlerine, sendikalara, iş adamlarına, gazetecilere çok ağır baskıların yapıldığını görüyoruz. Bu baskıda kurtulmak istiyorlarsa, fikirlerini özgürce söylemek istiyorlarsa, CHP’nin yanında olmalarını istiyoruz.”

Aday adaylarıyla seçim öncesi halkla bir araya geleceklerini, kapı kapı dolaşacaklarını belirten CHP İlçe Başkanı, “Milletvekilliği Seçimi için aday adaylarımıza sıralamanın önemli olmadığını belirterek, tüm mahalleleri, tüm evleri gezmelerini söylüyorum. Aday adaylarımızdan da bunun sözünü aldım. Halkımızın tüm kesimiyle kucaklaşarak 8 Haziran sabahı Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı ile rahat bir nefes alınacağına inanıyorum. AKP’ye iyi şeyler yapacak diye oy veren temiz yürekli vatandaşlara seslenmek isterim. 7 Haziran’da ellerini vicdanlarına koysunlar ve bir kez daha düşünerek oy vermelerini istiyorum. Sağduyunun iktidar olacağını düşünüyorum” ifadeleri ile açıklamasını tamamladı. 

HABER-FOTO: NURİ ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber