CHP Samsun'da Son Sayı 20!

CHP Samsunda Son Sayı 20!
CHP Samsun Milletvekili Aday Adaylığı için başvuru süresi dün sona erdi. CHP'de 20 isim aday olabilmek için yarışacak.

7 Haziran'da yapılacak Genel Seçimler için Cumhuriyet Halk Partisi'nde aday adaylığı başvuruları dün itibarıyla sona erdi.

CHP Samsun'da aday adaylığı için başvuru yapanların sayısı 20 olarak açıklandı. 20 aday adayı CHP Samsun Milletvekili Adayı olabilmek için tempolu bir süreç yaşayacaklar.

Aday adayları öncelikle 29 Mart tarihinde 17 ilçede ayrı ayrı sandık kurularak üye bazında önseçime girecekler. Hakim gözetiminde yapılacak önseçimde parti üyeleri en az 5, en fazla 9 isme oy kullanacaklar ve aynı gün yapılacak açık oy sayımı ile CHP'nin Samsun milletvekili aday listesi ortaya çıkacak.

HALUK KOÇ ANKARA'DAN, İHSAN KALKAVAN YOK

CHP'nin mevcut Samsun milletvekillerinden Haluk Koç, bu seçimde Samsun yerine Ankara'dan aday adaylığı başvurusu yaparken, İhsan Kalkavan ise aday adaylığı başvurusu yapmadı.

CHP'DE KİMLER ADAY ADAYI?

CHP'de, Abdullah Taşkın, Adem Orman, Atıf Tomrukçu, Cengiz Sezgin, Dürdane Kılıç, Hayati Tekin, İsmail Tutoğlu, Kemal Zeybek, Kumru Köseler, Mehmet Atalay, Metin Burma, Müşvik Veysel Erdoğan, Nazım Alkan, Necile Çokay, Neslihan Hancıoğlu, Recep Kılıç, Suat Hayri Erdönmez, Şaban Sevinç, Şevki Yılmaz ve Orhan Güngör aday adaylığı için başvuruda bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Siyaset