CHP MİLLETVEKİLLERİ İSTİFA EDECEK Mİ!

CHP MİLLETVEKİLLERİ İSTİFA EDECEK Mİ!
CHP Samsun Milletvekili Haluk Koç, Soma’da yaşanan maden faciasının ardından CHP’li milletvekillerinin istifa edecekleri yönündeki tartışmalarla ilgili açıklama yaptı

CHP MYK Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında çalışmalarını sürdürürken CHP Sözcüsü Koç, bir basın toplantısı düzenledi. CHP Sözcüsü Haluk Koç, CHP’li milletvekillerinin istifa edecekleri yönündeki tartışmalara ilişkin, “Bazı milletvekillerimiz yaşanan tüm bu olaylar karşısında sorumluların kılını kıpırdatmaması gerçeğini görerek, bir sanatçı duyarlılığı bir kadın duyarlılığı göstererek böyle bir talebi dile getirdiler” dedi.

CHP MYK Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında çalışmalarını sürdürürken CHP Sözcüsü Koç, bir basın toplantısı düzenledi. Toplantı da Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasıyla ilgili CHP milletvekillerinin siyasi yorum yapmadığını belirten Koç, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diledi.

Soma’da yaşanan maden faciasının ardından CHP’li milletvekillerinin istifa edecekleri yönündeki tartışmalarla ilgili Koç, “Bazı milletvekillerimiz yaşanan tüm bu olaylar karşısında sorumluların kılını kıpırdatmaması gerçeğini görerek, bir sanatçı duyarlılığı bir kadın duyarlılığı göstererek böyle bir talebi dile getirdiler. Mevzuat ayrı biliyorsunuz. Bu istifanın Meclis çoğunluğu tarafından onaylanması gerek. Olay o değil. Konu iki tane CHP bayan milletvekilinin bu feryadı dile getirmesi değil, onların mesaj verdiği kılını kıpırdatmayan gözünü karartmış bu işin siyasi sorumluları. İstifa etmeyi düşünmüyor musunuz? Mesaj odur. Bu felaketten siyasi istifa gelmemesi başka bir felakettir. İstifa etmesi gerekenler o önergeleri verenler değil. Özgür Özel, Hasan Ören, Sakine Öz değil, Manisa milletvekillerimiz değil, o önergeye hayır oyu veren iktidarın Manisa milletvekilidir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir