Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

CHP Meclis üyelerini nerede tanıtacakmış bilin bakayım!

CHP Meclis üyelerini nerede tanıtacakmış bilin bakayım!

Köşe yazılarımıza hak veren de çok eleştirenlerde. Her zaman söylerim eleştiri bize en doğru ve en güzel yolu gösterir. Eleştiriyi yapanın yaptığı eleştiri içinde yeter ki seviye kaçmasın. Uzun süreden beridir yaşadıklarımızı sizlerle paylaşıyoruz. Hemen her kulvarda elbette ki. Ama en çok dikkat çeken yazılar siyasi konularda oluyor. Mecburuz.

Siyasette ise her zaman belirttiğim gibi hazımsızlık, kırıcılık ve akla hayale gelmeyen ayak oyunları eleştiriden önce geliyor. Hele eleştirinin boyutu bazen dozajı ile birlikte öyle kaçıyor ki. İşte o noktada ne yapılması gerektiğini biz biliyoruz ama şimdilik beklemedeyiz. Her neyse son günlerde yaşanan siyasi çıkmazları eleştiren yazılarımızı destekleyenler daha çok.

Hele Ülke gündemine bakınca Samsun ve Çarşamba siyasetinde ki eleştirilerin devede kulak kaldığını dahi görebilirsiniz. Çarşamba' da Boksta Türkiye birincisi olmuş boksörümüzün başarısını kimse umursamıyor. Dikbıyık' ta geleceğin sporcularını seçme çalışması başlamış kimin umurunda.

Herkesin aklında önümüzde ki süreçte Belediye Meclis Üyeliklerinde kimler olacak, nasıl olacak.

En çokta her nedense AK Parti merakla bekleniyor. Oysa aynı çalışmalar CHP ve MHP'de de yapılıyor. Ne hikmettir bu iki parti ile birlikte siyasi arenaya girmeye hazırlanan diğer siyasi parti meclislerini kimse umursamıyor. MHP kolay kolay liste yapamayacağa benziyor. Rağbet, istek çok çünkü...

İşte o amayı yakında sizlerle paylaşacağız. Fazla şimdiden eleştirmeyeyim kimse darılmasın bana. Ama atı alan Üsküdar'ı çoktaaaan geçti gitti. Uyanan olacak mı merak ediyorum. Oysa adayları güler yüzlü, genç, dinamik ve hemen herkesimin sevdiği ve beğeni ile izlediği isim. Ama onlar kendi iç kısır çekişmelerini bir türlü bitiremedikçe sesleri de o kadar içeride kalıyor. Ne yapsınlar yakında sesleri onların da gür çıkacakmış. Bekliyoruz efendim...

Her neyse konu bu ya!. CHP ve MHP Belediye Meclis üyelerini hemen hemen tamamladı. Hatta CHP duyumlarımıza göre hafta sonunda yemekli bir törenle bu seçimlerde Belediye Meclis üyesi olacak isimleri bir düğün salonunda halkla (!) tanıştıracaklarmış. Halkla derken düğün salonu halkı ile tanıştırıp kaynaştıracaklarmış. Çarşamba ile 31 Mart sabahı halka hepsini çok yakından tanıtacaklarmış. Duyumlar bunlar dedim ya kimse darılmasın.

Duyar gibiyim halka tanıtacaklar da nerede ve nasıl? Orasını da CHP'liler bir zahmet çıkıp açıklasalar fena olmaz aslında değil mi? Ama onlar dedik ya duyumlarımıza göre çok çalışmaktan halkımıza ve basına bilgi vermekte zaman, fırsat bulamıyorlarmış. Bu nedenle de çok fazla güçlük çekiyorlar mış. Sanırsınız % 70 oy alarak gelecekler. Çok çalışıyorlar. Kimse kızıp darılmasın ama düğün salonundan başka yerden oy beklemiyorlar sanırım, ne dersiniz?

Duyum diyorum halktan ve basından uzak kafalarına göre çalışıp açıklama yapamayan CHP zihniyetini çözemiyorum. Yıllardır herkesle hiç bu kadar kopuk bir siyaseti CHP de görmedim. Belediye Meclis Üyeleri halka mı tanıtılmalı, yoksa bir düğün salonunda sadece bir kaç kendi partililerine mi tanıtılmalı sizce. Peki bu ne anlama gelir?. Bence kendileri çalıp kendileri oynamaya kararlı bunlar. Kendileri kendilerine oy verecekler ve belediyeye CHP bayrağını asacaklar. Çok sevdiğim Prof. Dr. Haluk Koç'u bile Ankara'da yarı yolda bırakanların yarın Sinan Yaşar'ı nerede bırakacaklarını merakla bekliyorum. Bekleyip göreceğiz.  

NOT: Bu gün Sevgililer günü ya!. Herkesin sevgililer günü kutlu olsun. Kuyumcular, parfümericiler yaşadı. Yaşasın burjuva ve Avrupa'nın satış günü. Ben sevdiğimi yılda bir gün değil her gün seviyorum o nedenle de bu gün kimseyle işim yok...

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Erol ŞEKER Arşivi