CHP KADIN KOLLARINDAN GAZETEMİZE ZİYARET

CHP KADIN KOLLARINDAN GAZETEMİZE ZİYARET
CHP İlçe Çarşamba Kadın Kolları Başkanı Emine Bicil ve Başkan Yardımcısı Dursine Erdoğan Haber Expres gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker’i makamında ziyaret ettiler.

Haber Expres Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker'i makamında ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Çarşamba ilçe Kadın Kolları Başkanı Emine Bicil ve Cumhuriyet Halk Partisi Çarşamba Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Dursine Erdoğan, gerçekleştirdikleri ziyarette İlçedeki Kadın Kolları faaliyetleri hakkında konuşarak istişarelerde bulunuldu.

“PANDEMİDEN SONRA SİYASET ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK”
Ziyarette zor zamanda zor bir görevi seve seve kabul ettiklerini dile getiren Başkan Emine Bicil, “AKP’nin özellikle son yıllarda ki halktan kopuk ve ekonominin yerlerde süründüğü bir dönemde siyasette ki güçlükleri de görerek bile bile bu göreve talip olduk. Önce atama ile daha sonra kongremizi yaparak göreve geldik ve çalışmalarımızı pandemi gölgesinde elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. Hedefimiz pandemi şartları sona erip her şey normal hayata dönmeye başladığında kök, köy, mahalle mahalle, kapı kapı dolaşarak halkımızın derdi ile dertlenen bayanlar ordusu olarak özellikle mutfakta ve evlerinde adeta hapis kalan kadınlarımıza sahip çıkarak onlarla kol kola iktidara yürümenin çalışmalarını başlatacağız. Bu noktada yerel basınımızın da bizlere destek olacağını biliyoruz. O nedenle hem tanışma hem de çalışmalar hakkında fikir alış verişi için ziyarette bulundu. Gösterdiğiniz ilgi ve alakaya, hassasiyet ve ev sahipliğine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“HERKESE KAPIMIZ SONUNA KADARAÇIK”
Gerçekleştirilen ziyarette Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker, Çarşambanın tek ve yerel resmi gazetesi ve habercileri olarak tüm siyasi partilerimize kapımız sonuna kadar açıktır. Yeter ki birlik ve beraberlik için, Çarşambamızın kalkınması adına birlikte çalışmak, birlikte yürümek isteğinizi, projelerinizi bizlerle paylaşarak birlikte yürüyelim. Fikirler hizmetleri getirir. İlçemiz için her türlü güzel hizmetlerin daima yanındayız olmaya devam edeceğiz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı. Kısa sohbet akabinde ilçe gündemi ve ülke siyaseti hakkında kısa kısa fikir alışverişinde bulunan CHP'li misafirler misafirperverliklerinden dolayı Şeker'e teşekkürlerini ilettikten sonra gazetemizden ayrıldılar.

HABER-FOTO: Nurhan GÜZEL- Büşra KOCATAŞ- Yağmur AYAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber