CHP için Karadenizliler "Koç" diyor

CHP için Karadenizliler Koç diyor
İstanbul’da ve tüm Türkiye'de yaşayan Tüm Karadenizliler Derneği olarak daha önce; Samsun Milletvekili, CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Haluk Koç’u İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak önerdikten sonra şimdi de CHP Genel Başkanlığına gü

Prof. Dr. Haluk Koç'u İstanbul'da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olması için bir bildiri yayınladık.O dönemde bizim çağrımız bazı yayın organlarında yayınladı. Fakat CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve ekibi çağrımızı ve önerimizi dikkate almadılar ifadeleri ile açıklama yapan Türkiye'de yaşayan Tüm Karadenizliler Derneği yöneticileri, "Bizler Karadenizliler olarak Recep Tayyip Erdoğan hiç tanınmadığı halde sırf Karadenizli diye önce büyükşehir belediye başkanı yaptık. Sonra Başbakan oldu. Şimdi ise Cumhurbaşkanlığını kazandı. (Neden; sırf Karadenizli diyerek! ) Erdoğan’ın önünü ilk olarak biz Karadenizliler açtık. Sonrası geldi…"

"Hâlbuki o dönemde bizim Haluk Koç önerimiz dikkate alınmadı! Bizim önerimiz dikkate alınsaydı CHP de kesin olarak İstanbul’u alacaktı. Haluk Koç da belki Erdoğan gibi geleceğin Başbakanı, Cumhurbaşkanı olarak tarihteki yerini alacaktı. Şimdi de diyoruz ki! Artık Genel Başkanlık için taze bir kana ihtiyaç vardır. CHP iktidar olmak için Alevi ve Kürt kimliklerinden kurtulmalıdır. Alevi ve Kürt imajından kurtulmak için bir Karadenizlinin Genel Başkan olması gerekir. Bu sebepten dolayı Karadenizlileri Haluk Koç’u desteklemeye çağırıyoruz. Haluk Koç CHP Genel Başkanı Adayı olsun diyoruz"

"Haluk Koç, CHP’yi ulusalcı kimliği ile derleyip toparlayacak bir lider olacaktır. Bu nedenle kendisini MYK’daki Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek Genel Başkan Adayı olması gerektiğini öngörüyoruz" ifadeleri ile görüşlerini açıklamaları dikkat çekti.

HABER MERKEZİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel