CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU:

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU:
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kayseri eski Belediye Başkanı Niyazi Bahçecioğlu’nun cenaze töreni sonrasında yaptığı açıklamasında, Kayseri’deki yolsuzluk iddialarını takip edeceklerini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Ses kayıtları var, görüntüler var, çekimler var, rüşvet defterleri var. Herkes bunları biliyor. Kapanan bir dosyayı yeniden açtık ve o dosyayı da takip edeceğiz” diye konuştu.
Kılıçdaroğlu, Kayseri’deki yolsuzluklarla ilgili yaptığı açıklamada, “Bütün gerçekleri Kayserili vatandaşlarımızın bilmesini isterim. Biz kul hakkı yiyenlere karşı mücadele ediyoruz. Kim kul hakkı yiyorsa bilsinler ki biz CHP olarak onun karşısında duracağız. Asıl yolsuzluk üzerinde durmamızın temel nedeni de budur. Kayseri’den kimin paraları ne için alınıyor. Kime peşkeş çekiliyor bu milyarlar? Bu dosya neden kapatılıyor. CHP olarak biz el koymasaydık, bu dosya çoktan kapanmıştı. Yazık, günah değil mi bu ülkeye? Birileri yiyecek köşeyi dönecek, herkes sessiz olacak. Biz sessiz olmayacağız. Hakkımızı sonuna kadar arayacağız” ifadesinde bulundu.
Kılıçdaroğlu, Kayseri’ye gelişinde Pastırmacılar Parkı’ndaki Türk bayrağının halini de eleştirerek, “Pastırmacılar Parkı’ndaki bayrak yırtık görüntüsüyle hiç hoş görünmüyor. Bunu yadırgadığımı ve anlamakta zorluk çektiğimi belirtmek isterim.
İkinci bir konu da Kayseri’ye vatandaşlar arasında hiçbir ayrım yapmadan üç dönem hizmet veren eski bir belediye başkanımız için belediye önünde cenaze töreni yapılmamasını doğrusunu isterseniz anlamakta zorluk çekiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir