ÇGS U-11 LİGİNE İYİ BAŞLADI….

ÇGS U-11 LİGİNE İYİ BAŞLADI….
Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde kurulan Çarşamba Gençlik Spor Kulübü’nün katıldığı U-11 Liginde karşılaşmalar 6 takımın katılımıyla başladı.

Çarşamba İlçesi’nde  toplam 6 takım yer aldığı Ligde Pazar günü başlayan lig karşılaşmalarında Çarşamba Gençlik Spor (ÇGS), Dikbıyıksporla karşılaştı. Antrenör Cemil Cengiz nezaretinde karşılaşmaya çıkan takım 3-2 skorla galip gelerek lige iyi bir başlangıç yaptı. Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü’nün desteğiyle kurulan kulüp başarı sonuçlar almaya devam ediyor.


Maçlar sonrası açıklamalarda bulunan Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, “Masa Tenisinde Kupalar Kazanan ÇGS’nin U-11 liginde emin adımlarla galibiyetle gideceğini görüyoruz. Bizim bu skorları almamız doğru yolda ilerlediğimizin göstergesidir. Bu Sene Diğer Braşlardada Katılıp Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürümüz desteğiyle daha güzel başarılar elde edeceğiz. Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Güven Özyurt’a kulübümüz adına teşekkür ediyoruz.” Dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber