ÇGS SAMSUN BİRİNCİSİ

ÇGS SAMSUN BİRİNCİSİ
Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Masa Tenisi Kız Takımı Samsun Atatürk Spor Salonu' nda yapılan Samsun Büyükler İl Birinciliği müsabakalarında birinci olmayı başardı

Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü çıktığı maçların hiçbirini kaybetmeden grup ve elemelerden çıktığı finalde İlkadım Belediye Spor ile büyük heyecana sahne olan maçı kazanmayı bildi. Büyükler Samsun İl Birincisi olmayı başaran takım oyunculardan Kader Kılıçarslan, Hilal Akbulut, Suna Güldal ve Seher Bektürk büyük sevinç yaşarken katıldığı bu şampiyonadan da zaferle ayrılmayı başardı.

cgs1.jpg
Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, “Kızlarımızı tebrik ediyoruz. Çarşamba Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Takımları da özveriyle mücadele ettiler. Onlarında bu mücadelerinden dolayı tebrik eder yapılacak olan müsabakalarda takım olarak kupalar bekliyoruz. Takım oyuncularını ve antrenörümüz Fatih Sağlam'ı tebrik ederek il birinciliğini İlçemize kazandırdıkları için teşekkür ederiz. Kulübüzün yeni kurulan bir kulüp olmasına rağmen büyük başarılar aldılar. Bu konuda bizden desteğiniz esirgemeyen ve bizi harekete geçiren başta gençlik ve spor bakanımız Akif Çağatay Kılıç’a ve Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürümüz Güven Özyurt’a kurumum adına teşekkür ediyoruz” dedi.

cgs2.jpg

HABER-FOTO: Nuri Oğuzhan ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber