ÇGS 3’te 3 yaptı!

ÇGS 3’te 3 yaptı!
Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüz bünyesinde kurulan Çarşamba Gençlik Ve Spor Kulübü (Ç.G.S) U-13 basketbol takımı 2016 -2017 sezonu Samsun İl birinciliği liginde çıktığı üçüncü maçından da galip ayrıldı

Samsun TED koleji ile karşılaşan Çarşamba Gençlik Spor karşılaşmayı 53-44’lük skorla kazanan takım oldu.
Samsun basketbol İl temsilciliği tarafından düzenlenen Basketbol Yerel Ligi’nde U-13 maçları başladı. Türkiye basketbol Federasyonu’nun bu sezon ilk kez oluşturduğu U-13 liginde 16 takımın bulunduğu A grubunda mücadele eden Çarşamba gençlik ve spor kulübü U-13 erkek basketbol takımımız grubunda oynadığı 3 maçından da galibiyetle ayrıldı. İlk maçında Piri Reis takımı ile karşılaşan ÇGS, bu karşılaşmayı 44-31’lik skorla geçmişti. İkinci müsabakasında Samsun Anakent takımı ile karşılaşan ÇGS bu müsabakanda da 65-25’lik skorla galip geldi. En son maçında Samsun TED koleji ile karşılaşan Çarşamba takımı müsakayı 53-44 tamamlayarak 3’de 3 yaptı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür vekili İbrahim Fethi Sel, bu başarılarının tesadüf olmadığını, programlı çalışmanın ve yoğun emeğin sonucunda oluştuğunu dile getirmeyi de ihmal etmeyerek, emeği geçen Teknik heyet ve sporcuları kutlayarak başarılarının devamını diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber