CEZAEVİNDE 18 MART ŞEHİTLERİ ANILDI!

CEZAEVİNDE 18 MART ŞEHİTLERİ ANILDI!
18 Mart Çanakkale Zaferinin 103. yıl dönümü ve şâhadet şerbeti içen aziz şehitler için, Çarşamba A Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda barındırılan hükümlü/tutuklular ve kurum personelinden oluşturulan çok sesli şiir korosuyla gerçekleştirilen etkinlikte

18 Mart Çanakkale Zaferinin 103. yıl dönümü ve şâhadet şerbeti içen aziz şehitler için, Çarşamba A Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda barındırılan hükümlü/tutuklular ve kurum personelinden oluşturulan çok sesli şiir korosuyla gerçekleştirilen etkinlikte anıldı. Gösteri ekibi Çanakkale Zaferinin tüm evrelerinin anlatıldığı duygusal şiirlerle izleyicilere hüzünlü dakikalar yaşattı.

Ceza İnfaz Kurumlarında barındırılan Hükümlü/Tutukluların iyileştirme faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilecek sosyal etkinliklerle kişisel gelişim sağlayabilecekleri prensibi doğrultusunda, Tiyatral çalışmaya destek veren Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül'ün katılımıyla onurlandırdığı, Kurum Müdürü Selman Akın'ın, Ceza İnfaz Kurumu Personelleri ve kurumda barındırılan diğer Hükümlü/tutukluların da hazır bulunduğu etkinlikte tam bir şiir ziyafeti yaşandı.

"Buluttan Hafif Şiir Defteri Ekibi" kendi yazdıkları şiirle Çanakkale Muharebesi'ni anlatırken, sergiledikleri görsel şovla da aziz şehitlerimizin kadim anılarına yakışır bir anma töreni gerçekleştirdiler. Programın sonunda, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, sosyal  ve kültürel etkinlikler ile eğitim faaliyetlerinin önemine vurgu yaparak, sergilenen gösteride emek veren hükümlü/tutuklulara ve özverili çalışmayla bu tarz etkinliklere ortam oluşturan Çarşamba A Tipi Ceza İnfaz Kurumu yetkililerine teşekkür etti.

HABER: Nevzat AKKAYA – Nuri ŞEKER

cezaevinde-18-mart-sehitleri-anildi!1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber