Ceza İnfaz Kurumunda Müzik Resitali

Ceza İnfaz Kurumunda Müzik Resitali
Çarşamba A Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu hükümlü-tutuklular için konser verdi

Müzik-eğlence programı, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Ender Yılmaz, Çarşamba Cumhuriyet Savcısı Sadık Kurt, Çarşamba A Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdür Vekili Selman Akın, kurum personeli ve hükümlü-tutukluların katılımıyla gerçekleştirildi.

Eğlence programına Tambur sanatçısı ve Koro Müdürü Kemal Yurt'un ney dinletisi ile başlandı. Türk Sanat Müziği ve arabesk dalında sevilen şarkıları seslendiren ses sanatçısı Erdem Özyavuz'a hükümlü-tutukluların da eşlik ettiği görüldü. Klasik Türk Müziği Korosu, Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül'e sürpriz yaparak Siirt yöresine ait bir türkü seslendirdi.

Program sonunda Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, hükümlü-tutuklular tarafından sevilen bu tür faaliyetlerin Cumhuriyet Başsavcılığı desteğiyle Cezaevi İdaresince sürekli hale getirileceğine ve Ceza İnfaz Kurumu'ndaki yaşam standartlarının dışarıdaki hayat kadar olmasa da ona yakın olması için ellerinden gelen imkanların sağlanacağını söyledi.

Programa Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül'ün teşekkür ve Koro Müdürü Kemal Yurt'a çiçek takdimiyle son verildi.  

HABER: Nevzat AKKAYA

ceza-infaz-kurumunda-muzik-resitali-(2).jpgceza-infaz-kurumunda-muzik-resitali-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber