Çetinkaya Çarşamba’da Delegasyonla buluştu

Çetinkaya Çarşamba’da Delegasyonla buluştu
AK Parti Çarşamba İl Delegasyonu ve Partililer Osman Çetinkaya’nın düzenlediği yemek için gözde mekan Göl Restaurant’tra buluştular.

 

Yaklaşan AK Parti İl Kongresi nedeniyle kongre adayları da çalışmalarına hız verdi. AK Parti İl Başkanı ve yapılacak kongrede aday olan Osman Çetinkaya Çarşamba’da Adapark Göl Restoran’da Çarşamba Delegasyonuna ve çeşitli ilçelerden gelen Belde, ilçe Başkan ve Belediye başkanlarına yemek verdi. Sadece delegasyonun katıldığı davet organizasyonda, Çarşamba, Tekkeköy, Terme, Salıpazarı ve Ayvacık İlçe Başkanlarının yanı sıra Belde Belediye başkanları ve Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ın yanı sıra Çarşamba İl Kongresi Delegasyonu katıldı.

İlçe Başkanları hem fikir

Yemek organizasyonunun ardından konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanları, İl başkanlığı seçiminde Osman Çetinkaya’yı desteklediklerini belirtirken, Çetinkaya’nın önce atanmış şimdi de seçilmiş olacağını vurguladılar. Yapılan konuşmalarda ayrıca, parti genel merkezinin Çetinkaya’yı aday olarak gösterdiği belirtilirken, diğer adayların bu noktada genel merkezin sözünü çiğnediklerini iddia ettiler.

İlçe başkanlarının konuşması ardından söz alan Osman Çetinkaya, temayül yoklamalarında delegelere kendisine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Çetinkaya kendi dönemi içerisinde AK Partinin Samsun’da birçok alanda etkin şekilde geliştiğini kaydederken, “yaptıklarımız ortadadır” dedi. Çetinkaya diğer adaylara da seslenerek genel merkezin kendisini işaret ettiğini ve genel merkezin bu konudaki görüşüne saygı duyulması gerektiğini de sözlerine ekledi. Yapılan konuşmaların ardından etkinlik son buldu.

Bu arada edinilen bilgilere göre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılması beklenen AK Parti Samsun İl kongresi Erdoğan’ın yoğun programı nedeni ile katılamayacağının açıklanması sonrasında bundan kaynaklı kongrenin Samsun 19 Mayıs Stadyumunda yapılması planından vazgeçildiği ve kongrenin Yaşar Doğu Kapalı Spor salonuna alındığı bilgisine ulaşıldı. Bu konuda salonun süslenmesiyle alakalı bir şirketle anlaşıldığı ve çalışmalar başladığı bilgisi alındı. Bu konuda herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

Haber: Serkan Karahan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber