Ceset ağaçtan alınmak istenirken yere düşürüldü

Ceset ağaçtan alınmak istenirken yere düşürüldü
Antalya’da ağaçta asılı bir erkek cesedi itfaiye tarafından ipten alınırken yaklaşık 2 metre yükseklikten yere düşürüldü. Olay yerinde bulunan savcı, itfaiye erlerine tepki gösterdi.

Olay Antalya’nın Muratpaşa ilçesi eski Lara yolu üzerindeki parkta saat 16.00’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, parkta gezintiye çıkan bir kişi yerden 2 metre yüksekte ağaçta iple asılı vaziyette genç bir erkek gördü. Durumun polise ve sağlık ekiplerine bildirilmesi üzerine parka gelen sağlık görevlileri ağaçta asılı şahsın hayatını kaybettiğini tespit etti. Çevrede güvenlik şeridiyle önlem alan polis ağacın etrafına kimseyi yaklaştırmadı.

Olay yeri inceleme ekipleri çevrede yaptıkları incelemelerde cesede ait bir çift ayakkabı ve çorabı tespit etti. İntihar eden şahsın kendini asmadan önce parkta akan dereden abdest almış olabileceğinden şüphelenen polis ekipleri ayakkabı ve çorabı da incelemek üzere aldı. Üzerinden çıkan kimlikte şahsın Ömer Demir (22) olduğu tespit edilirken bir de intihar notu bulundu.

SAVCIDAN İTFAİYE ERLERİNE FIRÇA

Cesedin ağaçtan zarar verilmeden indirilmesinin zor olması nedeniyle itfaiyeden yardım istendi. Olay yerine gelen itfaiye aracı önce ağaca yanaşma konusunda uzun süre uğraştı. Geçen 2 saatin ardından ağaca yanaşan itfaiye ekipleri, olay yeri inceleme savcısının nezaretinde itfaiye sepetiyle yanaşıp cesede başka bir ip bağladı. Ömer Demir’in kendisini ağaca bağladığı ipi bir itfaiye erinin kesmesi üzerine ceset itfaiye erinin bağlandığı halattan da kurtulup yere kapaklandı. Bunun üzerine olay yeri savcısı itfaiye erlerini “Ne biçim iş yapıyorsunuz? Böyle şey mi olur” diye azarladı.

Ceset olay yerindeki ön incelemenin ardından detaylı inceleme için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Asayiş