Çeribaşı’ndan Gazetemize veda ziyareti

Çeribaşı’ndan Gazetemize veda ziyareti
Çarşamba Cezaevi Müdürü Cemil Çeribaşı’nın Muğla Cezaevine tayini çıkması nedeni Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker’i ziyaret ederek vedalaştı.

Yaklaşık 5 yıldan bu yana Çarşamba Kapalı Ceza ve Tutukevinde Müdürlük görevini başarılı bir şekilde yapan ve bu yıl ki atamalarda Muğla’ya tayini çıkan Cemil Çeribaşı veda turlarına başladı. İlçede görev yaptığı süre içerisinde hemen herkesin sevdiği başarılı Cezaevi Müdürü Cemil Çeribaşı veda ziyaretleri çerçevesinde Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Çarşambanın günlük gazetesi olarak büyük bir mücadele verdiğini ve bu başarısının doğru, tarafsız ve ilkeli yayıncılığı ile de perçinlediğini dile getiren Çarşamba Cezaevi Müdürü Cemil Çeribaşı, “Sizlere bundan sonra ki yayın hayatınız da başarılar diliyorum. Yıllardır Çarşamba da güzel hizmetler yaptığımıza inanıyor ve gönül rahatlığı ile Çarşamba’dan ayrılıyorum. Ama biliyorum ki Çarşamba bizi biz Çarşamba’yı hiçbir zaman unutmayacağız. Görev ülkenin her yerinde kutsaldır önemli olan görevinizi başarılı ve layığı ile yapmaktır. Biz yıllardır bunun mücadelesini veriyoruz. Bundan sonra da aynı şekilde 37 yıldan bu yana nasıl görev bilinci ile çalıştıysak bundan sonra da aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Bizlere gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Çeribaşı’nın veda ziyaretinden memnuniyetini dile getiren Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri müdürü Erol Şeker, başarılı bir görev süresi içinde ki kişiliği ve başarılarınız ile Çarşamba Cezaevinde farkındalık yarattınız. Sizlere olan sevgiyi görmek bizleri de çok mutlu etti. Bu güne kadar yaptığınız başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bundan sonra ki görev yeriniz de başarılar diler yaşamınız boyunca mutluluklar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABER- FOTO: Nurhan GÜZEL- Aybüke ŞEKER

ceribasi’ndan-gazetemize-veda-ziyareti1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir