Cep telefonunda rağbet ikinci ele

Cep telefonunda rağbet ikinci ele
Artan cep telefonları fiyatları sonrasında vatandaşlar, 2. El cep telefonlarına rağbet gösteriyor.

Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan Yabancılar Çarşısında telefon satışı yapan Özcan Kaymak, sıfır telefonların fiyatlarının çok artmasından dolayı, 2.el cep telefonu fiyatlarına yönelim olduğunu söyledi.

whatsapp-image-2023-12-08-at-15-59-11-2.jpeg

"2. El Cep Telefonu piyasası hareketli"

Cep telefonlarında 2. el piyasasının hareketli olduğunun altını çizen Özcan Kaymak "Şuanda telefonda 2. El piyasası hareketli herkesin burada belirli müşterisi var. Günlük dükkanları ziyaret eden müşterilerimiz var. Günlük 2. El ortalama fiyatları nereden baksan 4-5-6 bazen 8 bin TL'yi bulabiliyor. Ama sıfır telefonlar için aynısını söylemeyeceğim.Özellikle son dönemde çok yüksek fiyat artışları oluyor. Halkın bazen alım gücü yetmeyebiliyor. Ama dediğim gibi 2. Elif'in fiyatları daha uygun olduğu için vatandaşlar şuanda 2. El cep telefonlarına yöneliyor." Şeklinde konuştu

whatsapp-image-2023-12-08-at-15-59-11-4.jpeg

"İşler çok iyi"

İşlerinin iyi düzeyde olduğunu vurgulayan esnaf Kaymak, “Hükümetin vergisiz telefon uygulamasının yürürlüğe girmesiyle birlikte biz telefoncularda hareketlilikte oluştu. Öğrenci geldiğinde hem vergi indirimi alsın hem de bir ikramda bulunmak amacıyla, telefonun yanında aksesuar ürünler olarak yer aşlan kırılmaz ekran, şarj aleti gibi hediyeler veriyoruz. Telefon sektörü bitmez. Bu sektörde her zaman bir hareketlilik olur. Çünkü insanların şuanda en temel ihtiyacı gıdadır bir de telefondur. O yüzden bizim sektör her zaman hareketlidir. Bizim müşterimizde memnun.” Diye ifade etti.

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir