CEMİYETTE GÖREV DAĞILIMI!

CEMİYETTE GÖREV DAĞILIMI!
Çarşamba Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti'nde yeniden başkan seçilen Erol Şeker sonrası ilk yönetim toplantısı yapıldı ve görev dağılımı gerçekleşti.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ve birçok gazetecinin katılım sağladığı 2.Olağan Kongresi sonrasında yeniden başkanlık görevine seçilen Erol Şeker ve yönetimde yer alan birçok kişinin katılım sağladığı yönetim toplantısında görev dağılımı gerçekleşti.

Çalışmalar hedefler doğrultusunda gerçekleşecek

Yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgilendirme yapan Başkan Şeker, “Çarşamba' da 2005 yılında yayım hayatına başlayan ve ilk günden bu yana ilkeli, tarafsız, objektif haberciliği ile halkın nabzını tuttuk. Çarşamba Yeşilırmak Cemiyeti başta Çarşamba olmak üzere ilçemizin yanı sıra Salıpazarı, Ayvacık ve Terme İlçelerinde yayım yapan gazete, dergi, internet haberciliği, web tv, televizyon, radyo gibi kuruluşlarda görev yapan ve bu mesleğe gönülden bağlı görev yapan meslektaşlarına hizmet verecek düşüncesi ile yolumuza devam ediyoruz. Yine hedeflerimiz doğrultusunda yolda saygıdeğer meslektaşlarım ile yürüyeceğiz ve hayata geçirmeyi düşündüğümüz çalışmalarımızı ve etkinliklerimizde yönetim kurulu arkadaşlarımızın yanında sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizi de bu etkinlikleri birlikte yapacağız." dedi

Sarıcalı Mahallesi Zübeyde Hanım Meydanı dernek binasında gerçekleştirilen toplantıda Yeniden Başkan seçilen Erol Şeker'in yanı sıra yönetim kurulunda ise şu isimler, Nevzat Akkaya  ve Turgut Bozyel Başkan Yardımcısı, Ertan Sağlam Genel Sekreter, Nurhan Güzel ise Saymanlık görevinde yer alıyor.

HABER: Büşra KOCATAŞ- Nurhan GÜZEL

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber