Cemil  Meriç Ortaokulu "Samsun 3. sü" oldu

Cemil  Meriç Ortaokulu "Samsun 3. sü" oldu
2016/2017 Eğitim Öğretim Yılı  Okul  Sporları Basketbol  Yıldız Kızlar  Branşında Çarşamba Cemil Meriç Ortaokulu  Takımı Samsun 3. sü olarak büyük bir başarıya imza attı

2016-2917 Eğitim- Öğretim yılı Okul Sporları Basketbol Yıldız Kızlar Branşın da Çarşamba' da başarılı olduktan sonra ilçemizi Samsun' da temsil etme hakkı Kazanan Cemil Meriç Ortaokulu basketbol takımı Samsun' da gerçekleştirilen şampiyonaya katıldı. Şampiyona da güçlü rakipleri ile kıyasıya mücadele etmese sonrasında son maçın da Çarşamba Cemil Meriç Ortaokulu rakibi Canik Fatih Ortaokulu ile karşı karşıya geldi. Baştan sonra çekişmeli geçen müsabakayı Çarşamba Cemil Meriç Orta Okulu Basketbol Yıldız kızlar takımı kazanarak adını Şampiyona da Samsun 3. lüğüne yazdırmayı başararak Çarşamba'nın gururu oldular.

 

Şampiyona sonrası Cemil Meriç Ortaokuluna gelen basketbol takımını karşılayan Okul Müdürü Hakan Şaroğlu, takım oyuncuları ve Beden Eğitimi Öğretmenlerine yaptığı konuşmasında, "Okulumuz basketbol Yıldız Kızlar takımı olarak Samsun' da başarı ile temsil etmenizden dolayı sizleri bir kez daha kutluyorum. Şampiyona da Samsun Canik Fatih Ortaokulu'nu yenerek  2016/2017 Eğitim Öğretim Yılı  Okul  Sporları Basketbol  Yıldız Kızlar branşında Samsun 3. sü elde etmeniz nedeni ile sizlere teşekkür ediyor başarılarınızın devamını diliyorum." şeklinde konuştuktan sonra takım oyuncularını birer birer kutlayan Müdür Şaroğlu daha sonra öğrencilerine küçükte olsa hediyeler vererek takım oyuncularını sevindirdi.

HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA- Nurhan GÜZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber