Cemil Cengiz Galatasaray Futbol Okulu’nda

Cemil Cengiz Galatasaray Futbol Okulu’nda
Çarşambaspor’un eski Teknik Direktörleri’nden Cemil Cengiz, Galatasaray İlkadım Futbol Okulu Teknik Direktörlüğü’ne getirildi.

Galatasaray ailesine katıldığı mutluluğu paylaşan Tecrübeli Teknik adam Cemil Cengiz yaptığı açıklamada, “Hedefimiz büyük. Okulumuza ilk kayıt alanlara temel eğitim çalışmaları yapıyoruz. Daha sonra yarışmacı takımlar oluşturacağız. Amatör Liglere katılmayı, bursun sonucunda İstanbul Florya’ya gidecek sporcuları seçmeyi hedefledik. Spor okulumuz adım,adım ilerleyerek hedeflediği noktaya mutlaka varacaktır.

Yardımcısı Spor Akademisi Futbol bölümünde eğitim gören Yasir Gümüş ile çalışmalarını titizlikle sürdüren Cemil Cengiz, “Sporcu adaylarımızı bekliyoruz dedi.”
 

Öte yandan Galatasaray Spor Okulları genel koordinatörü Mustafa Berberoğlu, “Spor Okullarımızı geliştirmeyi düşünüyoruz. Basketbol, voleybol, yüzme ve diğer spor dallarındaki çalışmaları Çarşamba ve diğer ilçelerde de yapacağız. Yeni kurulmamıza rağmen yüzün üzerinde öğrencimiz var. Okulların açılmasıyla sayımızın yükseleceğini düşünüyoruz.” Dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor