Çekişmeli maçta galip Beyyenicespor

Çekişmeli maçta galip Beyyenicespor
Beyyenicespor U19 Liginde Fenerspor ile karşılaştı

 

Beyyenicespor büyük çekişmeye sahne olan maçta Fenerspor’u ilk yarıda bulduğu iki golle mağlup etmeyi başardı

HABER MERKEZİ

Pazar günü oynanan maça Çarşambanın köklü amatör kulüplerinden Sarı Lacivertli Beyyenicespor çok etkili başladı. Maçın başlarında köşe vuruşundan gelen topa etkili bir kafa vuruşu yapan Tarık topu filelerle buluşturdu ve Beyyenicespor takımını rakibi Fenerspor karşısında 1-0 öne geçirdi. Bu golün ardından Beyyenicespor etkili oyununu devam ettirdi. Bir başka pozisyonda topla buluşan Salih ceza sahası içinde rakibinin müdahalesi ile yerde kaldı.

Hhakem penaltı noktasını gösterdi ve topun arkasına geçen Salih topu ikinci kez Fenerspor filelerine bıraktı bu golle takımını 2-0 öne geçirerek ilk yarının sonucunu ilan etti. Her iki takımda soyunma odasına giderken Beyyenicespor takımı 2-0 önde olmanın sevinci ile girdiği maçta ikinci yarı daha istekli ve hevesli oyunla sahaya dönmesi beklendi.

Maçın ikinci yarısı ilk yarıdan daha fazla tempolu ve çekişmeli geçmeye başladı. Her  iki kalede de net gol pozisyonlarını ardı ardına kaçırdı. Ev sahibi Fenerspor maçın 78 dakikasında baskılı oyununun karşılığı olarak ilk golünü buldu. Durum Fenerspor1- Beyyenicespor 2 oldu. Bu golden sonra beraberlik için saldıran Fenerspor bir türlü beraberlik golünü bulamadı ve maç 2-1 Beyyenicespor lehine sonuçlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber