Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Çekiç- Köktaş yüzünden gerilen AK siyasete bakın

Çekiç- Köktaş yüzünden gerilen AK siyasete bakın

Dün sizlere Ankara' dan köşe yazımı yazmıştım. Çarşamba'da Seçim Koordinasyon Merkezi açılış töreni olduğunu öğrenir öğrenmez apar topar geri döndüm ve hiç oturmadan tören alanına gittim. Ama orada törenden çok yazdıklarımla alakalı haklı ve güzel eleştiriler almam dikkatimi çekti. Koskoca Çarşamba' da SKM açılış töreni olacak, ama her nedense Samsun basınının bilgisi olacak, Çarşamba' da ki basının bilgisi olmayacak. Oldu ise de EH işte...

Bunun sorumlusu sanırım Başkan Dündar değil...

Bence asıl suçlu SKM Başkan ve yönetimi. Günlerden beridir her listeye inatla yok diye direnen ama sonunda yine İl Başkanı Köktaş ile aynı masaya oturup tamam diyen İlçe teşkilatı. TEŞKİLAT DERKEN ZATEN KALMAMIŞTI. YANİ İL BAŞKANI FUAT KÖKTAŞ TEŞKİLAT DİYE BİR NEMA ORTADA BIRAKMAMIŞTI Kİ...

Bu ortama  bir de ilçe başkanı atanan Mahmut Çekiç,le siyaset Çarşamba' da çökertildi. Anlamadığım ilçe teşkilatında uyumsuzluk ve kavgaların nedeni Mustafa Batdal, İbrahim Gülçiçek ve Enver Duman mıydı. Şimdi onlar yok rahat mısınız?. AK Partide sorun bitti öyle mi?. YEMEZLER BEYLER...

Geçmiş yıllarda siyaset arenasından silinmeye çalışılan Av. Şenol Şen. Gerçi o listeye nasıl olduysa başkan Köktaş tarafından çark edilerek alınmış. Ama Av.Muharrem Gündoğdu, Mustafa Acar' dan sonra yukarıda saydığım isimler de eklenerek liste kabarmış.  Anlayamadığım her nedense Köktaş ne zaman Başkan olsa dirayetli ve kararlı olurdu. Bu kez bir liste savaşına girildi. Hadi başkan Köktaş'ı anlayamıyoruz da başkan Çekiç'in bu durumunu da ayrıca çözemedik.

Çekiç atanması ile birlikte sıkıntılı halde, durgun, tedirgin şekilde adeta savaş verdi günlerce. Peki soruyorum; Ne uğruna verdi? Madem İl Başkanı Köktaş ile masaya oturup anlaşabiliyordunuz, Başkan Çekiç, ve Köktaş neden bu kadar ortamı gerdiniz?. Böylece de Başkan Dündar'ın günlerdir arenaya çıkıp çalışmasını neden sıkıntıya soktunuz?

Köktaş başkana ne demeli?. İlçe Başkanı Çekiç'in gönderdiği listesi il yönetiminde değiştiriliyor ve Genel Merkeze gönderiliyor. Sorulunca da Haberim yok diyor. İl Başkanının değiştirilen listeden bilgisi olmaz mı?. O zaman sormazlar mı İl Başkanı değil misin diyerek?  İlçe Başkanı Çekiç ise Genel Merkeze gidiyor geliyor sorun çözülemeyince oturup Köktaş- Çekiç zirvesi sonrasında listede anlaşma sağlanıyor. O zaman neden gerdiniz ortamı, AK Partiyi bu kadar parçaladınız? Derdiniz neydi?

Şimdi Başkan Çekiç yazılarıma anlam veremiyormuş. Bizde anlam veremiyoruz. Çekiç'in listeyi Genel Merkezde değiştiremediğini öğrendik, haber yapalım dedik. Söz deyip döneceğini dile getiren başkan Çekiç, hala bize dönecek. Sayın Başkanın kısacası hala dönmesini bekliyorum. Ama o hala Köktaş'la oturduğu masada kalmış anlaşılan.

SKM töreninde de gördük. O kadar netti ki tavırlar. Köktaş Çekiç'in elini bile havada bıraktı. AK Partiyi beyler siz bitiriyorsunuz.

Ya bırakın gidin, ya da bu siyaseti söylemlerinizde ki gibi AK yapın. Yapamıyorsanız Yerel seçimi de beklemeyin.

Ayrımcılık sizde, birlikten dem vuruyorsunuz, kavga sizde, kardeşlikten dem vuruyorsunuz, Hak- hukuktan dem vuruyorsunuz ne kadar elit tabaka varsa sizin etrafınızda bulunuyor.

AK Parti ile hiç bağdaşmıyorsunuz bence. Köktaş'ı çözemiyorum neler oluyor başkana.

Çekiç siyasete başlamadan bu siyaseti bitirdi. Allah yollarını açık eylesin ama tünelin ucu SKM açılışında da net gösterdi ki çok karanlık. Hiç AK değil.

Bunu Genel Merkez hala görmüyorsa onlarında görünen o ki; Gözleri artık AK değil KAP KAPARA OLMUŞ. Neden bilmiyorum ama yazık bu teşkilatı bu hale getirenlere...

Mutlu ve (sağ)lıcakla kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Erol ŞEKER Arşivi