Çatıya Çıkıp Başbakan Erdoğan'ı İstedi

Çatıya Çıkıp Başbakan Erdoğanı İstedi
Samsun'da bunalıma giren bir genç 8 katlı evin çatısına çıkarak intihara kalkıştı.

Olay, İlkadım ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Akdeniz Caddesi'nde saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bunalıma giren 31 yaşındaki Murat E., oturdukları 8 katlı apartmanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı. Olay yerine polis, ambulans ve itfaiye sevk edildi. Çatıdan ayaklarını aşağı sarkıtıp yürekleri ağza getiren Murat E., polisin ikna çabasına rağmen bir türlü çatıdan inmedi.

BABASI FENALIK GEÇİRDİ

Murat E., Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanına gelmesini istedi. Babası Turgut E. ise oğlunun intihara kalkıştığını görünce fenalık geçirdi. Sedye ile ambulansa taşınan baba Turgut E., ambulans içinde kendisini müdahale edildikten sonra hastaneye gitmek istemedi. Sağlık görevlilerinin ısrarlarına rağmen hastaneye gitmek istemeyen Turgut E., gerekli müdahale yapıldıktan sonra kendi istediği ile ambulanstan aşağı indi.

Olay yerine Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı müzakereci getirildi. Akdeniz Caddesi ise araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Genç, polisin 2.5 saatlik uğraşı sonucu ikna edilerek intihardan vazgeçirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Asayiş