Çarşamba'yı Samsun' da A.O.O temsil edecek

Çarşambayı Samsun da A.O.O temsil edecek
2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Okulu Sporları Yıldız Erkek Basketbol Final Müsabakaları oynanan final maçları ile tamamlandı. Turnuva da Çarşamba Atatürk Orta Okulu Yıldız Erkek Basketbol İlçe Şampiyonu oldu.

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Okulu Sporları Yıldız Erkek Basketbol Final Müsabakalarının final müsabakasında Çarşamba Atatürk Orta Okulu – 30 Özel Yunus İlhan Orta Okulu – 22 müsabaka sonuçlandı. Bu sonuçlara göre Özel Yunus İlhan Orta Okulu ikinci olurken, Çarşamba Atatürk Orta Okulu Yıldız Erkek Basketbol İlçe Şampiyonu Oldu. Müsabakalardan dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi.

carsambayi-samsun-da-a.o.jpg

Turnuva da üçüncü olan Çarşamba İmam Hatip Orta Okulu Takıma Kupa ve Madalyalarını Okul Sporları Basketbol Koordinatörü Erdem Balcıoğlu verdi. İkinciliği alan Özel Yunus İlhan Orta Okuluna Kupa ve madalyalarını Yunus İlhan verirken, Yıldız Erkek Basketbol İlçe Şampiyonu olan Çarşamba Atatürk Orta Okulu Takımına Kupa ve Madalyalarını Okul Müdürü Nuh Şengül verdiler.     

untitled-1.20151123110124.jpg

 Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, turnuva boyunca centilmence ve dostluk içinde mücadele eden bütün Okul takımlarımıza, Okul İdarecilerine, Beden Eğitimi Öğretmenlerimize, Okul Sporları Koordinatörlerimize, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Personellerimize, Emeği geçen herkese teşekkür edildi. Samsun da yapılacak Yıldız Erkek Basketbol Şampiyonasında İlçemizi Temsil edecek olan Çarşamba Atatürk Orta Okulu Takımına Başarılar Dileriz ifadeleri kullanıldı.

HABER-FOTO: Nuri ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber