Çarşamba’ya Milletvekili yağıyor

Çarşamba’ya Milletvekili yağıyor
Önceki gün Çarşamba’ya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni’nin ardından Çarşamba dün de AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç’ı ağırladı

 

Çarşamba Ramazan ayının başlaması ile birlikte AK Parti Samsun Milletvekillerinin akına uğradı. Geçtiğimiz hafta Çarşamba’ya gelen Cemal Yılmaz Demir’in ardından bu haftada AK partili vekiller Çarşamba’ya gelmeye devam ediyor. Bir önceki gün Çarşamba’ya gelen Milletvekili Ahmet Yeni’nin ardından dün de Çarşamba AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç’ı ağırladı.

Ortak söylem, “Herkes tatilde biz çalışıyor”

Çarşamba’ya gelen milletvekilleri gazetelere yaptıkları açıklamalarda, Ramazan gibi mübarek bir ayda halkımızla birlikte oluyoruz derken, bütün vekillerin ortak söylemi, “Herkes tatilde biz ise seçim bölgemizde çalışıyoruz” oldu. Çarşamba esnafının yanı sıra köylere de ziyarette bulunan vekiller vatandaşlarla birlikte iftar yapıp sorunlarını dinliyorlar.

Köyleri gezdi

Çarşamba’ya her gelişinde özellikle köyleri ziyarete giden Çağatay Kılıç yine programından şaşmayarak köyleri ziyaret etti. Aşağı Dikencik köyüne ziyarette bulunan Çağatay Kılıç burada elma ve şeftali bahçelerinde inceleme bulunarak köylülerin sorunlarını dinledi. Kılıç daha sonra düzenlenen bir iftar yemeğine katılmak için Çarşamba’ya geri döndü.

Haber-Foto: Serkan Karahan

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir