Çarşamba'ya hafızlık kursu

Çarşamba'ya hafızlık kursu
Çarşamba İlçe Müftüsü Osman Karagöz, ilçeye Hafızlık Kur'an Kursu’nun açılacağını açıkladı.



   Çarşamba ilçe Müftüsü Osman Karagöz, ilçeye yeni  Hafızlık Kur'an Kursu’nun açılacağını açıkladı.

   Çarşamba ilçesine açılmak üzere hazırlanan hafızlık Kur'an Kursu hakkında Çarşamba ilçe müftüsü Osman Karagöz, ''Adını şimdilik Yeşilırmak Hafızlık  Kur'an Kursu olarak  düşündüğümüz yatılı erkek yurdumuzu en kısa zamanda hizmete sokmayı planlıyoruz.

   Açılacak olan kursumuzda önce vatanımıza milletimize daha sonra ilimize ve Çarşambamıza ilim ve bilim sahibi,ahlaklı,saygılı ve topluma faydalı hafızlar yetiştirmeyi hedefliyoruz.

İlçemizde bulunan birçok kurs faaliyet göstermekte bunlardan bir tanesi de Hamza Aslan Kur’an Kursu ancak Kur'an Kursları binalarımızın kapasitesi Çarşambamıza yeterli gelmemektedir.Sağ olsun hem imamlarımız hem duyarlı cemaatimiz sayesinde çıktığımız yollarda emin adımlarla ilerlemekteyiz yeni yapılacak olan kursumuza da cemaatimizin  gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyoruz.Buna istinaden Çarşambamıza daha büyük ve daha modern bir Kur'an Kursu kazandırmak amacıyla Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızın önderliğinde yapılan çalışmalar sonucunda, Beylerce mahallesi sınırları içerisinde bulunan, 6 katlı yaklaşık 3750 m2 civarında olan binayı Devletimiz büyükleri tarafından Çarşamba müftülüğümüze Kur'an Kursu hizmetinde kullanılmak üzere tahsis edilmiştir. Bu binanın Kur'an Kursu binası olarak yatılı Kur'an Kursu projesine uyarlanabilmesi için sizlerin desteğine ihtiyacı vardır. Siz değerli Hayırsever Çarşamba halkımızdan yeni Kur'an Kursu binamızın bir an önce hizmete başlayabilmesi için yardımlarınızı bekliyor ve sizlerin yardımlarıyla Çarşambamıza ve çevre ilçelere, bölgemize büyük bir eser kazandıracağımıza yürekten inanıyoruz. Şimdiden Allah yardımlarınızı kabul buyursun.'' dedi.

HABER: Yağmur AYAN-Gülizar KELEŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber