Çarşambaspor’un zorlu galibiyeti

Çarşambaspor’un zorlu galibiyeti
Çarşambaspor : 1 – Cumhuriyet Üniversitesi : 0

Gol Dakika 63. Muhammet Özdemir (Penaltı)
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, kendi sahası ve seyircisi önünde ağırladığı rakibi Sivas Cumhuriyet Üniversitesi takımını Muhammet Özdemir’in 63. Dakikada penaltıdan attığı golle yenerek liderliğini sürdürdü.

Çarşamba Şehir Stadı’nda ağırladığı Cumhuriyet Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü’nü 1-0’lık skorla yenmeyi başaran Çarşambaspor, haftayı kayıpsız kapattı. Kendi sahası ve seyircisi önünde ağırladığı rakibi karşısında özellikle ilk yarıda vasat bir oyun ortaya koyan Çarşambaspor, genç ve koşan rakibi karşısında zor anlar yaşadı. İlk yarıda her iki takımda gol pozisyonları bulmakta zorlandı. İlk yarı 0-0’lık skorla son buldu.

İkinci yarıya gelindiğinde yine Çarşambaspor çok koşan ve ayağı top oynayan rakibi karşısında pozisyon bulmakta zorluk çekti. Dakikalar 63’ü gösterdiğinde ceza sahası içerisinde Muhammet Özdemir’e yapılan müdahaleyi maçın orta hakemi penaltı olarak değerlendirdi. Penaltı atışını Muhammet Özdemir kullandı. Dakikalar 63’ü gösterdiğinde Çarşambaspor 1-0 öne geçti. Bu golle birlikte rakip takımda sertlikler başladı. Sertlikler neticesinde oyun zaman zaman durdu. Çarşambaspor’da Veysel, Ramazan ve Kemal Sabri Bayraktar oyundan alındı. Çarşambaspor’un forvet hattındaki sıkıntılar boy gösterirken, Çarşambaspor 1-0’lık skoru korumayı hedefledi. Oyuna ikinci yarıda giren Metehan Genç ceza sahası içerisinde takım arkadaşıyla çarpışması sonucu uzun süre yerde kaldı. Saha içerisinde tedavisi yapılan Metehan daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çarşambaspor, son 15 dakikayı 10 kişi tamamlamak zorunda kaldı. Rakip Cumhuriyet Üniversitesi beraberlik için son dakikalarda büyük uğraşlar verdi. Ancak Çarşambaspor savunması konuk ekibe fırsat vermedi. Karşılaşma Çarşambaspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile son buldu. Ve haftanın kazananı lider Çarşambaspor oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber