Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Çarşambaspor’un RUHSUZLARI…

Çarşambaspor’un RUHSUZLARI…

 

Sizin kongreniz yoktu ki? Sizin para probleminiz de bildiğim kadarı ile yok… Ama sizde anladım ki RUH ta yok, vicdan da… Eğer ki vicdan olsaydı o vicdanınız RUHUNUZU da harekete geçirirdi. Sizlere YAZIKLAR OLSUN.

Siz ne sevgiyi ne de dostluğu hiç mi hiç hak etmiyorsunuz. UTANMALISINIZ?

Ne Cafe’lere, ne barlara, ne bilmem nerelere gittiğiniz umurumda bile değil.

Bir hafta boyunca ne yiyip içtiğiniz de umurumda değil. Siz de umurumda hiç değilsiniz. Paranızı alıyorsanız ekmek yediğiniz çanağa etmeyeceksiniz. Siz pislediniz artık bu ekmek teknenizi farkında mısınız?

Ama umurumda olan ÇARŞAMBASPOR…

Hadi ilk yarının son iki maçında ve Bafraspor maçında TARAFTAR suçluydu? Hadi geçen yıl İbrahim HANCI SUÇLUYDU. Hadi bu yıl Başkansız yola çıkmıştınız… Size kimsenin bu sözleri söyleyeceği aklınızdan hiç geçmedi mi?.  Bu takım değil miydi ki ilk yarının son iki maçına kadar gümbür gümbür Lider olarak gelen.

İçinizden GÖKHAN gitti.

Ama sanırım Gökhan’la ruhunuz, onurunuz, ekmek yediğimiz kulübünüz, ruhunuz ve adamlığınız da onunla birlikte gitmiş. Siz sahada dolaşan 11 ve yedekleri ile adını bile koyamayacağım MAHLÛKLAR HALİNE GELMİŞSİNİZ. Ve o mahluklar dün yine OYNAMADI hayalleri bir bir yıktı… İbrahim Hancı umurumda değil. Hancı ektiklerini biçiyor.

Dün Statta 3 yemişsiniz Millet bize sataşıyor. Neden oynamıyorlar. Neden yazmıyorsun…

Ayağına top alan adam olacak futbolcu kılığında ki sizler topu rakibe veriyorsanız, Siz koordine denilen en küçük uyarıyı dinlemiyorsanız, Siz ki bu takım için sahada yoksanız

Size verilen her şey HARAM OLSUN.

Haram da olmuştur zaten.

Dün sahada kaç kişi vardı? Söyleyeyim. SIFIR… Yani siz yoksunuz.

Ruhunuz, futbolculuğunuz ve kişiliğiniz kalmamış.

 O VAKİT SİZİN BU TAKIMDA DURMANIZ DA NE ADAMLIĞA, NE FUTBOLCULUĞA SIĞMIYOR demektir. Yazıklar olsun.

Ama suçlu yine diyorum İbrahim HANCI değil. Hancı’nın yerinde olsam futbolcular oynamıyorsa, Ya oynatırım, Yada çeker giderim.

Belediyenin maaşlı adamı damgasını yemektense…

Her maç sonunda HANCI ile olmaz diyeceklere,

Çıkar BEN ADAMIM VE ADAM OLMAYAN YERDE ADAMLAR DURMAZ der giderim.Çünkü senin adam gibi adam olduğunu bilirim. Ama futbolcu kimliğinin tablosu şu anda gitmeni gerektiriyor bir kere daha…

Bu takım üçü bıraktım, tek topu durduramıyorsa… Ar, gurur, sevgi, takım ruhu kalmamış demektir ki: Bunun tek suçlusu YÖNETİMDİR.

Başkanı olmayan, futbolcusuna sahip çıkamayan Ruhsuzların RUHSUZ YÖNETİMİDİR. (3-4 Kişiye lafım yok. Diğerleri ya attıkları imzanın ardında duracaklar ya da istifa edip bu lafları yemeyecekler…

Takım iyi iken ortalıkta fink atıp, kötüyken köşe bucak kaçan yöneticilerdir. Ya ruhunuzu, adamlığınız ortaya koyun. Ya da bırakın gitsin.

Kim ne halt ederse etsin ama yeter ki en azından adam gibi oynayıp yenilelim. Böylesi yenilgiler savaş alanında silahı bırakıp giden vatan hainlerinden fark bırakmıyor.

Bu takımda oynayamaz dediğiniz, takıma hiç almadığınız hani bir Emrah vardı ya!. Ona TEŞEKKÜR EDİYORUM. Sıfır hata ve güzel futbolu ile milyarlar alıp ihanet edenlere inat mükemmel oynadı. Sizin suratınızın orta yerine Şamarı patlattı. Siz de yüz olsaydı YÜZSÜZLER DEMEZDİ kimse size…

Makamlar, paralar ve insanların hayallerini yıkmaz yakışmıyor. Ya HANCI olun, ya da hiçbir şey olamıyorsanız YOLCU olun da… Bu Millet artık rahat bir nefes alsın…

Son söz olarak RUHUNU SATANLARIN, GURURU BİTTİĞİNDE BAŞKALARINA VERECEK HİÇBİR ŞEYİ KALMAZMIŞ…

Demek ki, sizin de bu takıma vereceğiniz hiçbir şey kalmamış.

Gölge etmeyin artık yeter…

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Erol ŞEKER Arşivi
SON YAZILAR