ÇARŞAMBASPOR’UN ÖNEMLİ‘2’ SINAVI!

ÇARŞAMBASPOR’UN ÖNEMLİ‘2’ SINAVI!
TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Çarşambaspor kendi sahasında ağırlayacağı Isparta Davrazspor maçı öncesi idman çalışmalarını Adapark Tesislerinde hız kesmeden sürdürüyor.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, Erbaspor maçı sonrası hiç vakit kaybetmeden Adapark Tesislerinde idman  çalışmalarına başladı. Kendi evinde konuk edeceği Isparta Davrazspor maçı öncesi ve geçen hafta deplasmanda oynanan Erbaspor maçı hakkında açıklamalarda bulunan Çarşambaspor Teknik Direktörü Kenan Yelek, "Maça gittiğimizde maç sabahı Ahmet 'de kanat oyuncumuzda bir sıkıntı çıktı. Banko oynayan bir oyuncumuzdu. Onu kadrodan çıkarmak zorunda kaldık. Ufak bir sıkıntısı oldu. Kanatlar üzerine oyun planını kurduğumuz için olmadı. " diye konuştu

"Biz onları oynatmayınca kavga çıkarttılar"

Sakatlanan oyuncu sonrası oyun değişikliği yapmak zorunda kalındığını söyleyen ve rakip hakkında konuşan Teknik Direktör Kenan Yelek, "Ahmet oyunda olmayınca mecburen değişikliğe gitmek zorunda kaldık ama ona rağmen 65. dakika o 2 kırmızı karta kadar inanılmaz  iyi oyandık. Hem mücadele anlamında. Oyun anlamında pas anlamında göze hoş gelen bir durum olmadı gibi çünkü rakip özellikle 2. yarı bütün maçların içinde kazanan bir takım, yukarda ki takımları bile hepsini yenmiş. Belki biz oynatmadık onları. Biz iyi oynadık iyi mücadele edince bloklar arası mesafeyi koruyunca  belki de sinir harbiyle  kırmızı kart yediler diye düşünüyorum. İstedikleri oyunu oynayamadılar. Biz onları oynatmayınca bunun neticesinde de bizim futbolcular arası orda bir  pozisyon oldu. Bu pozisyonda işte kavga çıkarttılar.  2 tane kırmızı kart o kartlardan sonra hamleler yaptık daha oyunu kanatlara yıkıp pozisyonlar bulalım diye 2 tane var aslında ama olmadı nasip." ifadesini kullandı

"Bizim için önemli olan Isparta maçı"

Kenan Yelek, alınan beraberliğin bir şey kaybettirmediğini önemli olan maçın bu hafta kendi evinde oynayacağı Isparta Davrazspor maçı olduğunu şu sözlerle ifade etti. "Yensek bile bizim burada Isparta'yı yenmek zorundaydık. Şimdi 44-44 yine yenmek zorundayız. Yani 2 puan öne geçsek bile yenmek zorundayız. Şimdi puanlarımız eşit olduğu halde yendiğimiz zaman Play-Off'a kalacağız. Çünkü aramızda oynanan maçlara bakılacak. Orda berabere kaldık burada da yenersek 47 puan yapıyoruz. Onlar 44 de kalıyor biz 47 olacağız. Gidip Erok'a mağlup olsak bile onlar kendi sahasında yense bile ikimiz arasında aynı puanlara 47'ye geldiğimiz zaman ikimizin arasında oynanan maçlara bakılacağı için biz otomatikman Play-Off'a kalmış olacağız. Bizim için önemli olan bu Isparta maçı. Burada berabere kalırsak tabi Erok'a gidip yenmen lazımki Play-Off'a kalasın. "dedi.

"Benim en iyi 3 oyuncum yok"

Takımın Şampiyonluk veya Play-Off için kurulmadığını tekrar hatırlatan Yelek, "Ben futbolcu kardeşlerime güveniyorum. Bu takımı Play-Off veya şampiyonluğa kurmadık . Bunu ben her zaman tekrarlıyorum ama Allah razı olsun çocuklar bu hedefte kaldılar hiçbir zaman bu hedeften kopmadılar hep mücadele ettiler. Biz burada anlatıyoruz ama millet bilmediği için konuşabiliyorlar. Bu ikinci yarı bir tane bile maça  ben ilk 11 ile çıkmadım. Benim en iyi 3 oyuncum yok. Aykut, Abdulsamet, Kemal bunlar benim için üst düzey oyuncularım bunlar olmayınca biz sıkıntılar yaşıyoruz. Bunların olduğu  maçları bir gözünüzün önüne getirin ilk yarı biz 27 puan topladık. Büyük takımlara bakın önemli forvetleri oynamasın kaleye gidemiyorlar.” yorumunu yaptı.

HABER-FOTO: Büşra KOCATAŞ- Yağmur AYAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber