ÇARŞAMBASPOR’UN İLK RAKİBİ LADİK BELEDİYESPOR

ÇARŞAMBASPOR’UN İLK RAKİBİ LADİK BELEDİYESPOR
Bölgesel Amatör Lig 4.grupta mücadele edecek olan Çarşambaspor’un dün yapılan kura çekiminin ardından ilk karşılaşacağı rakibi belli oldu.

Yapılan eşleşmelere göre Çarşambaspor’un ilk rakibi deplasmanda Ladik Belediyespor ile karşılaşacak

Bölgesel Amatör Lig 4.grupta mücadele edecek olan Çarşambaspor, yeni sezon hazırlıklarını Adapark Tesisleri’nde aralıksız devam ediyor. Yeni yönetim ve teknik Direktör Kenan Yelek’le birlikte yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ekipte, eksik görülen noktalarda transfer takviyelerinin yapıldığı öğrenilirken, yeni sezona iddialı bir başlangıç yapmayı ve şampiyonluk hedefine ulaşmak için lige başlayacağı söyleniyor.

Geçtiğimiz günlerde Ziraat Türkiye kupası için Gümüşhane Kelkit Belediyespor ile karşılaşan Çarşambaspor penaltılarda 5-4 yenilen Yeşil Beyazlı ekip oynanan müsabakada teknik ekibin ve yönetimin oynanan müsabakada eksikleri görerek lig başlamadan eksik olan yerlere takviye yapılacağını öğrenildi.

Teknik Direktör Kenan Yelek ‘’Yeni sezonda iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz. Kamp süresince yaptığımız hazırlık maçlarında futbolcularım zaman zaman ortaya koydukları performansları bizi yeni sezon öncesi umutlandırıyor. Takım olarak kaliteli bir ekip olduğumuza inanıyorum.’’

Bölgesel Amatör lig’de mücadele edecek olan Çarşambaspor’un rakipleri şu takımlardan oluşuyor. ‘Ladik Belediyespor, Osmancıkspor – Niksar Belediyespor,1074 Çankırıspor, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Kastamonu ÖİKH, Görelespor, Altınordu Belediyespor, Ünye 1957 Spor, 1926 Bulancakspor, Merzifonspor, Boyabat 1868 Spor, Atakum Belediyespor.

İLK MAÇ LADİK BELEDİYESPOR İLE

Bal’da belirlenen fikstüre göre Çarşambaspor lig ilk maçını deplasmanda Ladik Belediyepor ile karşılacak. İlk hafta oynanılacak olan maçlar ise şu şekilde Osmancıkspor – Niksar Belediyespor, 1074 Çankırıspor – Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Kastamonu ÖİKH – Görelespor, Altınordu Belediyespor – Ünye 1957 Spor, 1926 Bulancakspor – Merzifonspor, Boyabat 1868 Spor – Atakum Belediyespor takımları karşılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir