Çarşambaspor’u olması gereken yere taşıyacağız

Çarşambaspor’u olması gereken yere taşıyacağız
BAL Liginde son haftalar da maç kaybederek moralleri alt üst olan Yeşil beyazlı takım da bu hafta deplasmanda karşılaşılacak Altaş Soya spor maçı hazırlıklarını dün Adapark tesislerinde yaptığı çift kale maç yaparak tamamladı

 

HABER-FOTO: Burak ÇALIŞKAN

(BAL) Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Çarşambaspor dün yaptığı idmanda çift kale maç yaparak Altaş Soya spor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Yapılan idmanda futbolcuların oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlemlenirken Ayancık spor maçında sakatlanarak sahadan sedye ile çıkartılan Kaleci Doğan’ın bacağına aldığı darbe sonucu üst kasığında ödem oluştuğu ve bu hafta oynanancak olan Altaş maçında oynayabileceği öğrenildi. Öte yandan aynı maçın ilk yarısının sonlarında sakatlanan Şener’in sakatlığının devam ettiği Altaşspor maçında oynayamacağı ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

carsambaspor’u-olmasi-gereken-yere-tasiyacagiz-(33).jpg

Hancı; Revizyona gidilmiyor

BAL’da mücadele eden Çarşambaspor ikinci yarının son iki maçı ile başlayan ve devam eden kötü sonuçların ardından Teknik Sorumlu Hancı ve yönetimin takımda revizyona gideceği gündeme gelmişti. Revizyon ve takıma yeni katılan futbolcular konusunda gazetemize açıklamalarda bulunan Çarşambaspor Teknik Sorumlusu İbrahim Hancı, “Öncelikle şu çok iyi bilinmelidir. Takımdan hiç kimse gitmiyor. Takıma birkaç takviye transferler yaptık. Bu transferlerin takıma faydalı olacağını düşünüyorum. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Altaş Soyaspor maçını kazanıp bu takımı olması gereken yere taşıyacağız” dedi.

İbrahim göz doldurdu

Çarşambaspor’da Ayancıkspor maçının ardından yapılan transferlerden İbrahim dün yapılan idmanda oynanan çift kale maçtata ki performansıyla göz doldurdu. İbrahim çift kale maçta adeta fırtına gibi eserek bu hafta ki maçta dikkatleri üzerine çekmesi bekleniyor. İbrahim’in performansı teknik sorumlu Hancı ve yönetimi de memnun ederken sakatlık nedeni le takım iskeleti içinde sahaya farklı bir on birle çıkması beklenen Çarşambaspor’ da hedef mutlak 3 puan ve şampiyonluk yeniden heyecanla birlik ve beraberlik içinde mücadeleye devam etmek olduğu belirtildi. Öte yandan yeni transferlerden Tanju ise önce ki gün Çarşamba’ya geldikten sonra önce Samsun’ a giderek Sağlık Kontrolünden geçti ve dün idmanlarda ki yerini aldı.

carsambaspor’u-olmasi-gereken-yere-tasiyacagiz-(34).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir