Mustafa Akkuş

Mustafa Akkuş

Çarşambaspor'u kurtaracak gençler nerede?

Çarşambaspor'u kurtaracak gençler nerede?

 

Sevgili Çarşambalı hemşerilerim

Öncelikle geçmiş Ramazan Bayramınızı tebrik eder mutlu ve huzur içinde geçirmenizi dilerim. Nice bayramlara beraber sıhhat ve afiyet içinde geçirmeyi Allah bize nasip etsin.

Daha önce sizlerle yazılarımı değişim adında yazılarla yazı yazdım o zaman her şeye her yönüyle bakıyordum. Ama bizde siyasetin içine girince yazmayı uygun bulmadım. Çünkü doğrusu da buydu yazmaya devam edersem o zaman millet bizi ciddiye almazdı bu yazar olaylara tek yönlü bakıyor derdi.

Bunu canım kardeşim Haber Expres Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker’le de tartıştık. Siyaset bitene kadar yazmama kararı aldım dedim. Erol beyde bana saygı duyarak bu isteğimi olumlu karşıladı. Kendisine bir kez daha teşekkür eder size bu yazıyı niye yazdığımı anlatmak isterim.

Canımız gibi sevdiğimiz Çarşambaspor’a Değerli başkanımız Çarşamba’ya çok güzel bir stat yapılmasına vesile oldu. Kendisine Çarşamba için yaptıkları için önce teşekkür ederiz. Ama stat var takım yok!

Takım 3. Lige çıktı gururlandık önce, bu takımın iktidarlı Hocası İbrahim Hancı görevden alındı. Ligin ikinci yarısında takım ligden çekildi. Şimdi BAL Liginde oynayacak ortada ne bir hazırlık var nede bir takım var.

Bir kere 8 yıldan beri şu görüldü artık bunu herkesin anlaması lazım. Belediye elini bu takımın üzerinden çekmeli tabi ki. Belediye Çarşambaspor’a yardım etmeli takıma kalıcı gelirler sağlamalı. Bunu otoparklarla mı destekler yoksa başka kaynaklarla mı destekler onu ben bilemem.

Ben şunu bilirim, çok uzak değil bundan 4 yıl önce İbrahim Hancı döneminde Genç Takım vardı. Hatta o takım bölge şampiyonu oldu. Trabzon’a gruplara katıldı. Allah aşkına o takımdan Çarşambaspor A Takımına kimler verildi. Bu çocuklar nerede hiçbir başkan defterleri açıp ta zaman zaman Genç Takım kadrosuna baktılar mı? Bu çocuklara bu kadar emek vereceksin sonunda nerde olduğunu bilmeyeceksin. Böyle yöneticilik olmaz.

Peki Hakkı kardeşim, kendisi bir futbolcudur uzun yıllardan beri de Çarşambaspor’un içinde Hakkı kardeşim bir futbolcu olarak bu Genç Takımın kaybolmasına nasıl gönlü razı oldu. Her şey tamamıyla anlaşılmıştır ki Belediye Başkanının başkan ve yönetim tamamıyla bu spor işleri yürümüyor.

Ah be  kardeşim, sen bunları yazıyorsun da yazmak kolay çözüm nedir derseniz, çözümde var değerli hemşerilerim. Önce Çarşamba’da ne kadar spor adamı varsa eski yeni Amatör ruhlu ama pişmiş profesyonel olmuş o kadar sporcu var ki. İşte önce bunları bulmak şehir’e bu ruhu vermek. Bir kaç isimde size verim hemşerilerim. Mesela İbrahim, Yaşar, Cemil Hoca daha ne kadar hocalar var şapkamızı  önümüze koyacağız. O Genç Takım İbrahim Hoca yaratmıştı, o ruhu yakalamamız lazım. Biz bunu yakalarız çözüm içimizde benim bildiğim o Genç Takım’da Orhan Ak, Murat Bilgin, Ahmet Can, Fikret can vardı mükemmel bir yetenektiler. Kaçı kaldı şimdi buralarda. Şimdi ismini hatırlıyorum sağ ve sol kanat oyuncular vardı. Bizim bu Çarşambaspor’un geleceğini kurtaracak çocuklar nerde?

İşte biz bu çocuklarımıza sahip çıksaydık Çarşambaspor bugün hala 3. Ligde mücadele edecek olacaktı. Artık bizim sen ben meselesini bırakıp bu takımı sporculara sporda n anlayanlara bırakalım. Bir araya getirelim bu takımı Çarşamba’ya teslim edelim o zaman bu takım layık olduğu yere gelir. Artık büyüklerimiz buna önem versinler yeter inanın bunu yaparlarsa onlarda rahat ederler. Hoş çakalın, ilerde buluşmak dileğiyle saygılarımla

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Akkuş Arşivi