Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

 ÇARŞAMBASPOR'u  köle edip, sömürdüğünüz YETER...

 ÇARŞAMBASPOR'u  köle edip, sömürdüğünüz YETER...

Şu ülkenin 2 "S" sorunu bitmez. 2 "S"; Siyaset ve Spor...

Siyaset malum. Hele hele 15 Temmuz sonrasında düştüğü durum çok daha enteresan. Siyasette ki FETÖCÜLER toplanmalı beklentisi varken, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım çıkıp diyor ki;

"AK Parti de FETÖCÜ; ne Milletvekili, ne Belediye Başkanı, ne de İl ve ilçe başkanı yok"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bu söz üzerine çıkıp dedi ki;

"MHP'de de FETÖCÜLER var". CHP ve diğer partiler sessiz, suskun... Kime inanalım?

***

Siyaset böylesi keşmekeş içindeyken, Samsun'da bir diğer sıkıntı SPOR... Samsunspor'da yaşananlar ortada.  İyi izleyin. 2017-2018 sezonu transfer dönemi başlasın göreceksiniz; Transfer TAHTASI çürük çıkacak, KESİN KAPANACAKTIR! Şimdiden ayak sesleri geliyor. İyi dinleyin...

Takıma sözüm ona trilyoncuk(lar) vermiş "Kur" üzerinden alacak - verecek davası muhabbetini adeta kan davasına döndürenler  iş başında.

Yönetim "Lal", konuşmuyor, konuşamıyor!? Dilleri az çözülse söyleyecekleri de yine kimseyi inandırmayacak.   

***

Çarşambaspor derdi çıktı şimdi de...

Yeşil beyazlılar 3. Ligten düştükten sonra, bir ara AMATÖR'DE süründürüldü ve 2016-2017 futbol sezonu başında hedef şampiyonluk denilerek başlandı. Şampiyonluk ve 3. Lig iddia ve hayalleri ile başlanan ligde son haftalara gelindiğinde Ladik Belediyespor takımı ile küme düşmeme yarışına girildi ve zor- zahmet burun farkı kurtardılar. Taraftar ve Çarşamba halkının hayalleri ile yine oynadılar, kandırdılar... Peki şimdi ne oluyor?

Hayaller, umutlar Yeşil beyazlı takımda tükenmiş. KIRMIZI KURDELELİ ŞAMPİYONLUK VE 3. LİG hayalleri bitmiş...

Şimdilerde birilerinin tek derdi 'Paracıklar, paracıklar...'

Nereye harcandı, kim aldı, kimler alamadı çok büyük merak konusu!?

Ligin en pahalı takımlarından ilk sıralarda görünen Çarşambaspor' da son durum ve alınan başarı(!) amatörü aratmıyor.  "KARGALAR GÜLECEK HALİNE..."

Beceriksizlikler, inatlar yüzünden Çarşambaspor'da sıkıntı ayyuka çıkartıldı. Sosyal medya ve yaygın basında; "Futbolcular paramızı alamadık, yöneticiler sözlerini tutmadı" furyasında... Yönetim; bir adım ileri giderek futbolcuların takımı adeta sabote ettiğini sümen altından ileri sürüyor.

Taraftarın bir yarısı yöneticileri, diğer yarısı futbolcuları , futbolcular yöneticilerin sözlerinde durmadığı fısıldıyorlar. Bir kesim ise; takımın yıllardır birilerinin egosu yüzünden herkesten uzaklaştırarak yalanlarla yönetildiği dedikodularını yayıyorlar.

Yetmiyor; Fısıltılar öyle ki; Çarşambaspor "BURJUVA, ELİT TAKIM" olmuş. Yani "ZENGİNLER (Takımı) KULÜBÜ" olduğu dillendiriliyor.  

Birilerinin takımı kendine yakın zenginlerle doldurarak bir çerçeve içine koyup,  "PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÖTTÜRÜR", muhabbetinde olduğunu, böylelikle takımı yönettiklerini, karşı çıkanları ise "AFAROZ" edildiği dillendiriliyor!

Son zamanlardaysa, sosyal ve yaygın medya da "Yönetim paraları verdik" derken, Futbolcular; Yönetim yalan söylüyor" diyor.

Futbolcular daha da ileri giderek; PARAMIZI YÖNETİM VERMEDİ, daha da ileri giderek "SİZİ DÖVDÜRÜRÜZ" dediler diyerek ciddi itham iddiasındalar...

Pirincin taşını ev hanımı değil bundan sonra ;Bu işi karakol veya mahkeme paklar...

Şimdilerde fısıltı gazetelerinde dillendirilense; Çarşambaspor, Çarşamba'nın takımı ve yapılanlar, Çarşamba'ya ve Çarşambaspor'a, sözde yöneticilere yakışmıyor. Düşün takımın yakasından. Gerçek futbol severler, halk ve gerçekten takımı düşünen, sporseverler bu işe el atsın. Destek olacaklar yine olsun ama beceriksizler kaybolsun. Makam, koltuk sevdaları yüzünden koca şehrin takımı ve geleceği, sporu ile oynanmasın artık YETER."

Bakın 2 "S" nasıl dert bu milletin başına...

Yeter artık; Çarşambaspor'un yıllarını heba ettiğiniz. Bırakın artık...

Yeter artık; Gelecek Çarşamba'nın genç futbolcularını yok ettiğiniz...

Yeter artık; Herkes en iyi bildiği, yetiştiği mesleğini yapsın...

Yeter artık; Çarşamba'nın gerçek sevdalılarını dışladığınız...

Yeter artık; Para veriyoruz diyerek yıllardır asırlık Çarşambaspor'u köle edip sömürdüğünüz.

"YETER..."

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi