Çarşambaspordipte! Çarşambaspor: 1 –52 Orduspor:  3

Çarşambaspordipte! Çarşambaspor: 1 –52 Orduspor:  3
TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor, sahasında ağırladığı rakibi 52 Orduspor’a3-1’lik skorla yenildi. Alınan mağlubiyetle haftayı puansız kapatan Çarşambaspor, 14. Haftada yalnızca 8 puan toplayabildi.

Çarşamba Şehir Stadyumu’nda oynanan maçta Çarşambaspor, sahasında 52 Orduspor’u konuk etti. Karşılaşmaya kadrosundaki eksiklerle başlayan Çarşambaspor, ortaya iyi oyun koydu. Ancak dakikalar 20 olduğunda golü kalesinde gördü. 52 Ordusporoyuncusu Şükrü Kaan, Çarşambaspor filelerine attığı golle rakip takımı 1-0 öne geçirmiş oldu. Bu golden sonra Çarşambaspor, sahada pes etmeyen ve mücadeleci bir oyun anlayışı ile beraberlik golünü aramaya başladı. Dakikalar 37 olduğunda Yeşil-Beyazlılar aradığı golü buldu. 37. Dakikada Ahmet Hasan İmer’invuruşu ile skor dengelendi ve Çarşambaspor durumu 1-1’e getirdi. Gol sonrası ilk yarı 1-1’lik skorla tamamlandı.

İkinci yarıda hızlı başlangıç yapan konuk ekip 52 Orduspor oldu. Dakika 60’da Orduspor oyuncusu Özgen,takımını 2-1 öne geçiren golü attı. Bu golden sonra Çarşambaspor, rakip yarı alanda bir türlü etkili olamadı. Ve maçın 90+1. Dakikasında Orduspor’unkarşılaşmada ilk golünü kaydeden isim Şükrü Kaan, 3. Golü atarak skoru ilan etmiş oldu.

 

Çarşambaspor3-1’lik skorla sahasında yenilirken, 14. Haftada haftayı puansız kapattı.
 

HABER: Nurhan GÜZEL – Aybüke ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber