Çarşambaspor’darakip Osmaniyespor

Çarşambaspor’darakip Osmaniyespor
TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor, bugün sahasında Osmaniyespor’u konuk edecek

Çarşamba Şehir Stadı’nda oynanacak olan Çarşambaspor-Osmaniyesporkarşılaşmasında Yeşil-Beyazlı ekibin hedefi 3 puan. Son maçta deplasmandaYeni Altındağ Belediyespor’u 2-0’lık skorla yenerek ilçeye dönen Çarşambaspor, bugün oynayacağı Osmaniyespor maçında da 3 puanı alarak ligdeki Play-Off potasında kalabilmek için mücadele edecek. Ligin son 4 maçından birini oynayacak olan Çarşambaspor, Osmaniyespor’uyenmesi halinde puanını 46’ya yükseltecek.

Teknik Direktör Kenan Yelek yönetiminde çalışmalarını sürdüren Çarşambaspor’da hazırlıklar yoğun tempo olarak tamamlandı. Teknik direktör Kenan Yelek, "Rakip takımda bu ligin iyi oyuncuları var elinde. Ama bu oyuncuları bir türlü sahaya yansıtamadı. Kadroları iyi devre arası da bir iki tane takviye yaptılar. Özellikle 2. Ligden bir iki tane oyuncu aldıklarını duyduk. Bütçe olarak da iyi para harcadılar, ancak bir türlü o başarıyı yakalayamadılar. İkinci yarı daha iyi gidiyorlar, iyi puanlar aldılar. Kendi sahamızda yenip Play-Off'a kalmak istiyoruz” dedi.

Çarşamba Şehir Stadı’nda oynanılacak olan Çarşambaspor- Osmaniyespor maçının saat: 15.00’da başlayacağı öğrenilirken, karşılaşmayı hakem Ozan Bileyci yönetecek.

 

HABER: Berat GONCA - Büşra KOCATAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber