Çarşambaspor’dan ziyaretler

Çarşambaspor’dan ziyaretler
Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele eden Çarşambaspor Yönetim Kurulu Özkan Yıldırım başkanlığında çeşitli ziyaretlerde bulundu.

KAYMAKAM YILDIRIM’A ZİYARET
Bu sezon Çarşambaspor Kulüp Başkanlığı görevine seçilen Özkan Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri ilçede ki ziyaretlerini sürdürüyor. İlçe Kaymakamı Şükrü Yıldırım’ı ziyaret eden Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, Çarşambaspor’un yeni sezon çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretlerinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Çarşamba Kaymakamı Şükrü Yıldırım, Çarşambaspor Kulübü’nün her zaman destekçisi olduklarını, takımın yanında her zaman gerekli yardıma hazır olduklarını, kulübü önümüzde ki sezon ve ilerleyen sezonlarda daha iyi yerlerde görmeyi arzuladığını ifade etti.

Başkan Yıldırım, Çarşambaspor için camiaya bu sezon ellerinden gelen tüm emek ve çabayı sunacaklarını, Yeşil-Beyazlı ekibin daha iyi yerlerde olması için bu göreve talip olduğunu ekledi. Ziyaret bir süre yapılan sohbet ve Kaymakam Yıldırım’a forma hediyesi takdimi sonrası son buldu.

KOMUTAN ÇELİK VE BAŞKAN YILMAZ’A ZİYARET

Kaymakam Yıldırım’ı ziyaretinin ardından Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Kemal Çelik’i makamında ziyaret eden Çarşambaspor yönetimi, burada da bir süre yaptıkları fikir ve bilgi alışverişi sonrasında Komutan Çelik’e teşekkür ederek ayrıldılar. Komutan Çelik ziyareti sonrası, heyet Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler. Burada ki ziyaretlerinde Çarşambaspor forması hediyesinde bulunan Çarşambaspor Kulübü Yönetimi, Başkan Ahmet Yılmaz ile bir süre sohbette bulundu. Sohbet sonrası diğer ziyaret noktalarına geçildi.

SİYASİ PARTİLERE ZİYARET

Siyasi partilere de ziyaretlerde gerçekleştiren Çarşambaspor yönetimi MHP, CHP, İYİ Parti İlçe Başkanlıklarına ziyaretlerde bulundu. İlçe Başkanları tarafından yakın ilgi ve alakayla karşılanan Çarşambaspor heyeti, burada ki ziyaretlerini tamamladıktan sonra Çarşambaspor Tesisleri’ne giderek kendisini ziyaret gelen Büyük Birlik Partisi Çarşamba İlçe Başkanlığı yönetimini karşıladı. Başkan Ertan Sağlam ve yönetim kurulu üyelerinin ziyarette bulunduğu tesislerde yeni sezon öncesi hazırlıklar konuşulurken, önümüzdeki sezonda Çarşambaspor’a başarılar dilendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber