ÇARŞAMBASPOR’DAN TEK ATIŞ :3 PUAN

ÇARŞAMBASPOR’DAN TEK ATIŞ :3 PUAN
Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Çarşambaspor geçen yıl profesyonel ligde aylarca alamadığı 3 puanı Bölgesel Amatör Lig’de İbrahim Hancı nezaretinde çıktığı sezonun 2. maçında alarak adeta taraftarlarına bayram havası yaşattı.

 

 Uzunsüredir 3 puan hasreti ile yanıp tutuşan Çarşambaspor taraftarı alınan 3 puanla AdaparkTesisleri’ni “Şampiyonluk” sesleri ile inlettiler

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Çarşambaspor, Adapark Tesisleri’nde ağırladığı Sivas İl Özel İdare Spor müsabakasında sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. Maça yoğun seyirci desteği ile başlayan Yeşil-Beyazlı ekipte ataklar maçın ilk dakikalarında ard arda gelmeye başladı. Oyunun kontrolünü elinde bulunduran Çarşambaspor, sol taraftan gelişen atakta ceza sahası içinde topu önünde bulan Adem düzgün bir vuruş yaparak takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu golle taraftarlarıyla bütünleşen Çarşambaspor özellikle Baransel, Gökhan, Şener  ve Ceyhun’un bindirmeleriyle  ataklar geliştiren Çarşamaspor , gol bölgelerinde etkili olmaya başladı. Dakikalar 30’u gösterdiğinde sağ taraftan Baransel getirdiği topu Burak’ın önüne bıraktı. Burak cezası içinde attığı şut az farkla dışarı gitti. Çarşambaspor, ilk yarının son dakikalarında Baransel ile kullandığı korner atışları etkili oldu. Forvet elemanları bu pozisyonlardan yararlanamayınca ilk yarı 1-0 Çarşambaspor’un üstünlüğü ile son buldu.

2. Yarıya iyi başlayan taraf yine Çarşambaspor’du. İlk yarıya nazaran rakip kaleye gitmekte zorlanan Çarşambaspor, ilk net pozisyona Ceyhun ile girdi. Ceyhun’un ceza sahası dışından aldığı topla ceza sahasına kadar gitti. Özel İdare spor kalecisi Kürşat tarafından düşürüldü. Maçın hakemi net penaltı pozisyonuna devam kararını verdi. Bu pozisyonlardan sonra maçın çalışkan isimlerinden Ceyhun ceza sahasının içerisinde bulduğu bir pozisyonda rövaşata yaptığı anda Sivasspor’lu Serdal’ın müdahalesiyle iki futbolcu da yerde kaldı.

Bu pozisyonda Serdal kafasına aldığı darbeyle uzun süre kendine gelemedi. Ambulans ile Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Serdal’ın kısa süreli hafıza kaybına uğradığı yapılan müdahalenin ardından bu futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.Bu dakikalardan sonra Serdal’ın yerine Göksel oyuna dahil oldu. Çarşambaspor’da ise Murat Bilgin’in yerine Mustafa oyuna girdi. Şener’in yerine ise Halim oyuna dahil oldu. Halim oyuna girer girmez sol taraftan ceza sahasının içine kadar girdi. Net pozisyonda yerden keseceği topu, yüksek kesince  Çarşambaspor’un ikinci golü bulmasını sağlayamadı. Karşılaşma ilk yarıda Adem’in attığı tek golle 1-0’lık skorla son buldu. Karşılaşma sonunda Çarşambaspor’a destek veren Teksas ve Çılgınlar grubu takımlarını çağırarak alınan 3 puanı birlikte şampiyonluk türküleri kutladılar.

Volkan Başyurt’a sürpriz doğum günü!

Çarşambaspor-Sivas Özel İdare Spor maçının ardından Adapark Tesisleri’nde yenen yemeğin ardından kulüp tesislerinde günün başarılı ismi Volkan Başyurt’’un doğum günü olduğunun öğrenilmesi üzerine futbolcuya sürpriz takım arkadaşları ve hocasından geldi. Çarşambaspor Teknik Sorumlusu İbrahim Hancı, Yöneticilerden Kemal Bekar, Takımın Doktoru Süleyman Ateş ve futbolcu arkadaşları tarafından sürpriz yaş günü pastası kesildi. Sürpriz doğum günü ile 34. Yaşına giren Volkan, galibiyet sonrasında böyle bir doğum gününün gerçekten de muhteşem olduğunu ve kimsenin doğum gününü hatırlayacağını tahmin etmediğini belirterek pasta ile kutlayan takım arkadaşları ve yöneticilere teşekkür etti. Bu arada bu doğum günü kutlamasının Sivas İl Özel İdare karşılaşmasından alınan 3 puanın ardından gerçekleşen sürpriz doğum günü futbolcu arkadaşları Volkan’ı kutlayarak nice senelere ulaşmasını dilediler.

Haber-Foto: Nevzat Akkaya

carsambaspor-sivas-maci-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor