Çarşambaspor’dan Stoper Hamlesi

Çarşambaspor’dan Stoper Hamlesi
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Çarşambaspor, 2023 – 2024 sezonunun antrenmanlarına başlamadan bir transfer daha gerçekleştirdi.

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan yeşil beyazlı takım Çarşambaspor, tarnsfer çalışmalarına hızla devam ediyor. Uzun süredir transfer gerçekleştiren Çarşambaspor, 2023 – 2024 sezonunun antrenmanlarına başlamadan bir transfer daha gerçekleştirdi.

En son iç transfer hamlesi yapan yeşil beyazlı ekip Çarşambaspor, bu sefer de stoper hamlesi yaptı. Yeni sezonda takımın nüfusunda bir çok değişikliğe giden Çarşambaspor, Atakum Belediyespor’dan tecrübeli stoper Ahmet Kerem Özkurt ile anlaşma sağladı.

Özkurt ile anlaşma sağladığını duyuran Çarşambaspor Kulübü, “Ahmet Kerem Özkurt Çarşambaspor'da. Kulübümüz Atakum Belediyespor'dan tecrübeli stoper Ahmet Kerem Özkurt ile anlaşma sağlayarak renklerine bağladı. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı.

Ayrıca yeşil beyazlı ekip Çarşambaspor’un, nüfusuna kazandırdığı yeni isimler ile kısa süre içerisinde 2023 – 2024 sezonunun ilk antrenmanını yapması bekleniyor.

HABER: YAĞMUR AYAN – EROL ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber