ÇARŞAMBASPOR’DAN NET GALİBİYET

ÇARŞAMBASPOR’DAN NET GALİBİYET
Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele eden Çarşambaspor sahasında ağırladığı Suluova Sebastspor’u 2-0’lık skorla mağlup etti

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grupta 15. Hafta da Çarşambaspor ile Suluova Sebatspor karşı karşıya geldi. Çarşambaspor’un ev sahipliğinde gerçekleşen karşılaşmanın 11. Dakikasında, Yeşil Beyazlı ekip Adem Hakan Ali Denizer’in gölüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra da etkili oyununu devam ettiren Çarşambaspor aradığı golü ilk yarının sonlarına doğru buldu. Yeşil Beyazlılar 41. Dakika da, Mert Aktaş’ın attığı gol ile skoru 2-0 getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı Çarşambaspor’un 2-0 lık üstünlüğü ile tamamlandı.

.jpg

1-2-copy.jpg

1-3-copy.jpg

1-4-copy.jpg

Maçın ilk yarısında ki etkili oyununu ikinci devrede de devam ettiren Çarşambaspor yakaladığı net pozisyonları gol ile sonuçlandıramadı. Karşılamanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Çarşambaspor sahadan 2-0 galip ayrıldı ve puanını 23’e yükseltti. Suluova Sebatspor ise 21 puanda kaldı. AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür’de, Çarşambaspor’un 2-0 lık üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmayı tribünden takip etti.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür; “Çarşambaspor hepimiz için bir sevda.Biz de sevdamızın peşinden geldik. Takımımız güzel bir oyun ile galibiyet aldı. Teknik ekibimiz başta olmak üzere oyuncularımızı tebrik ediyorum” dedi.

1-5-copy.jpg

1-6-copy.jpg

1-9-copy.jpg

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber