Çarşambaspor’dan farklı skor!

Çarşambaspor’dan farklı skor!
Bulancakspor : 0 – Çarşambaspor: 4

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Çarşambaspor, deplasmanda 1926 Bulancakspor’u 4-0’lık skorla  mağlup etti.

Giresun’un Bulancak ilçesinde oynanan müsabakada Çarşambaspor deplasmanda Bulancakspor’un konuğu oldu. Maça hızlı başlayan Çarşambaspor Dakika 3'de Deniz'in golüyle 1-0 öne geçti. Bulancakspor’un bu golden sonra müsabakada Yeşil-Beyazlıların etkili ataklarına teslim olduğu görülürken, dakika 27'de Muhammed'in golüyle Çarşambaspor 2-0 öne geçti. 2-0’lık üstünlük sürerken, Bulancakspor’lu Fırat’ın gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kalmasıyla birlikte, ev sahibi ekip 10 kişi olarak karşılaşmaya devam etti.

İlk yarısının Çarşambaspor’un üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmada ikinci yarıda da aynı mücadele vardı. Çarşambaspor dakika 60’da Deniz’le bir kez daha gol buldu. Kendisinin 2, takımının ise 3. Golünü atan Deniz, Çarşambaspor’u farka götüren golü attı. Maçın skorunu ilan eden gol ise yeni transfer Bilal’den geldi.

 

carsambaspor’dan-farkli-skor!-(2).jpgcarsambaspor’dan-farkli-skor!-(1).jpg
 

Çarşambaspor formasıyla ilk maçına çıkan Bilal, golle başladı. Dakika 83’te 4. Golü atan Bilal, Çarşambaspor’u 4-0 öne geçiren golü filelerle buluşturdu. Bu skorla birlikte Çarşambaspor ligde ki puanı 7 olurken, lig sıralamasında 5. Sırada yerini aldı.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir