ÇARŞAMBASPOR’DAN FARKLI GALİBİYET

ÇARŞAMBASPOR’DAN FARKLI GALİBİYET
Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, hafta sonu deplasmanda Havza Belediyespor karşısında oynadığı karşılaşmadan 6-0’lık farklı skorla sahadan galibiyetle ayrıldı.

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden ve son haftaların formda takımı Çarşambaspor, hafta sonu deplasmanda Havza’daydı. Havza Belediyespor ile karşılaşan Çarşambaspor, karşılaşmanın hızlı ve etkin başlayan takımı oldu. Daha maçta dakikalar 11’i gösterirken, günün yıldızlaşan ismi Kaan karşılaşmada takımının ve kendisinin ilk golünü attı. Bu golle birlikte ataklarını ardı ardına sürdüren Çarşambaspor, baskın oyunuyla 1-0’lık galibiyetle tamamladı.

İkinci yarıya çıkıldığında ise dakikalar 50’yi gösterdiğinde Havza deplasmanında şok bir gol yaşandı. Havza Belediyespor oyuncusu Buğrahan kendi kalesine attığı golle Çarşambaspor’u 2-0’lık skora taşıdı. 2 golün ardından sahada yıldızlaşan ve rakip takıma zor dakikalar yaşatan Kaan golleri ardı ardına sıraladı. Kaan dakika 60,66,82 ve 87. Dakikalarda attığı gollerle skoru 6-0’a taşıdı.

6-0’lık skorla farklı bir galibiyet elde eden Çarşambaspor, deplasmandan sevinçle ayrıldı. Ligin ilk yarısında kendi sahasında konuk ettiği Havza Belediyespor’u konuk eden Çarşambaspor, bu karşılaşmadan da 6-1’lik skorla ayrılmıştı. Bu maçta da alınan skor ile benzer bir sonuç alınmış oldu.

487897-001.gif4574.gif

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber