ÇARŞAMBASPOR’DAN FARKLI GALİBİYET

ÇARŞAMBASPOR’DAN FARKLI GALİBİYET
Bölgesel Amatör Liğ 4 grupta mücadele veren Çarşambaspor kendi saha ve seyircisi önünde Havza Belediyespor’u 6-1 skor ile yenerek haftayı 3 puanla kapatan taraf oldu

Çarşamba Şehir Stadyumunda ağırladığı Havza Belediyespor karşısında oyuna iyi başlayan taraf ev sahibi ekipti. Maçın ilk dakikalarında her iki takımda oyun kurmakta zorlanırken ev sahibi ekip rakibine nazaran daha istekli bir oyun ortaya koydu. Karşılaşmada özellikle gol pozisyonlarında etkisiz kalan Çarşambaspor karşılaşmanın 43.dakikasında Barlas ile golü buldu. Bu golden hemen sonra kontra atağıyla ilk yarının uzatma dakikalarında Mustafa Ünver ikinci golü atarak takımını 2-0 öne geçirmiş oldu. Karşılaşmanın ilk yarısı Çarşambasporun 2-0 skorun üstünlüğü ile bitti.

Maçın ikinci yarısında gelindiğinde her iki takımda daha istekli daha arzulu oyun ortaya koymaya başladıkları dakikalarda Çarşambaspor ikinci başlarında Kemal Sabri Bayraktar ve Barlas ile net pozisyonları gole çeviremedi. Dakikalar 67 gösterdiğinde Barlas Çarşambasporun üçüncü golünü attı. Golü attıktan sonra oyundan alınan Barlas yerini Ramazan’a bıraktı. Ramazan’ın oyuna girmesi ile özellikle sağ tarafta ataklar sıklaşmaya başladı. Dakika 72 ‘de Ömer ile Başlayan atakda Razamazan topla buluşarak golü atarak takımını 4-0 lık skora taşıdı. Bu golden sonra iyice rahatlayan Çarşambaspor beşinci golü ararken Havza Belediyespor ilk net pozisyonda dakika 78 de Erkan ile golü buldu.Karşılaşma 4-1 devam ederek bu golden bir dakika sonra Çarşambasporun kontra atağı ile dakika 79’da orta sahanın çalışkan isimlerinden Tugay skoru 5-1’lik skora taşıdı.5-1 lik skor ile devam eden karşılaşmada Yeşil beyazlı ekibin futbolcusu Mustafa Ünver skoru belirleyen golü attı. Karşılaşma 6-1’lik skor ile devam ederken 85 dakikasında rakibine sert hareket yapan Havza Belediyesporlu oyuncu Ömer can maçın hakemi tarafından kırmızı kart ile oyun dışı bırakıldı. Karşılaşmada başka gol olmayınca Samsun temsilcisi Havza Belediyespor karşısında farklı bir skor elde ederek haftayı 3 puan ile kapatan taraf oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir